Özel Sigortamla Karşılanmayan Yüksek Ücretler

14 Kasım 2024 17:16

Hastanenize maddi manevi dava açacağım. Kaç kez geldim.
Kas ağrılarım var dedim. Günübirlik yatış yapılacak dendi. Özel sigortam var dedim.
İğne özel dediler. İğnenin tanesi 5769 TL dendi, 2 adet aldım. Tutarın çoğunluğunu sigorta karşıladı.
Bu iğne ancak hastaneye yatış yapılarak uygulanmak zorunda dediler. Günlük yatış ücreti istediler benden 1404 TL ödedim, faturalar ektedir.
Benim özel sağlık sigortam yatışı %100 karşılıyor dedim, bana yine de olmaz dediler. Akşam acilden gelip bu iğneyi seruma katarak bana uygulansın dedim, olmaz dedi.
Devletin aciline bu iğne ile gitsem dedim, orada acilde yapılsa dedim, onu da yapmazlar dendi.
Sağlığım için o an sizlere ödedim çünkü ağrılarımdan duramıyordum. Yararlandınız benden. Sigorta şirketi ile görüştüm, provizyon talebinde bile bulunmamış hastaneniz. Kendi yanınızdan nasıl karar alıp benden o an ücret alırsınız. CİMER olmak üzere her yere şikayette bulunacağım. Elimde sigorta şirketimle yazışmalarım var. Faturalarım var.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Özel Sağlık Sigortasına Rağmen Yüksek İğne Ücreti Sürprizi

19 Haziran 2025 17:29

29 Şubat 2024 21:27
Erdem Hastanesi Tss Tam Kapsamlı Sigorta Olmasına Rağmen Kılıfına Uydurarak Ödeme
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 00:44
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Çanakkale - Kötü İşleyişi

23 Nisan 2024 10:40
Medical Park Çanakkale - Kötü İşleyişi
Fatoş sonuçtan çok memnun

18 Haziran 2024 22:48
"Hasta haklarına çok teşekkür ederim ilginiz için"