İzmir Katip Çelebi Hastanesi Heyet Raporu İçin Uzun Bekleme Süresi Mağduriyeti

İzmir Katip Çelebi Hastanesi Heyet Raporu İçin Uzun Bekleme Süresi Mağduriyeti
25 Kasım 2024 19:50

Özel güvenlik için sağlık (heyet) raporu almak amacıyla hastaneye başvurdum. Verilen evrakı bölümlerine giderek doldurup, evrak teslim kısmına teslim ettim. En son heyet toplantısında rapor verileceği söylendi. İlk gün sağlık kurulu bölümünde 3-4 bölümü doldurdum, diğer bölümler için kendi polikliniğinde bakılacağı belirtildi. KBB sonuçları için 20 gün, psikiyatri için ise 32 gün sonraya randevu verildi. Psikiyatri bölümüne gittiğimde, AMATEM'den kan ve idrar tahlili yaptırmam gerektiği, 2 hafta sonra sabah erkenden gelerek ismimi yazdırmam gerektiği söylendi. 2 hafta sonra tekrar gittim ve psikiyatri işini herhangi bir sorun olmadan bitirdim. Evrakı tamamen doldurdum ve sağlık kurulu bölümünden heyet toplantısı için gün almak üzere evrak teslim birimine teslim ettim. Ancak 4 ay sonrasına gün verildi. Görevliye bu durumun normal olup olmadığını, yakın tarihte bir randevu olup olmadığını sordum. İşe gireceğim için bu kadar uzun süre bekleyemeyeceğimi belirttim. Görevli, yapacak bir şey olmadığını, en yakın tarihin bu olduğunu söyledi. Arkadaşlarımın çoğu 1-2 gün içinde sağlık (heyet) raporu aldı, ancak ben hala alamadım. Her şeyi eksiksiz yaptım, fakat 4 ay sonrasına heyet toplantısı verildi. Özel güvenlik sınavından geçtim ve sertifikamı alacağım, ancak sağlık (heyet) raporu uzadığı için 5 ay boyunca işe giremeyeceğim. Heyet toplantısının her pazartesi ve çarşamba olduğunu biliyorum, çünkü gördüm ve kalabalık da olmuyor. 4 ay sonrasına gün verilmesini anlayamıyorum. Lütfen çözüm bulun. Özel güvenliğe gittiğim kursa bu durumu izah ettim, bir sorun olduğunu ve maksimum 15 güne randevu verilmesi gerektiğini söylediler.

Seher
Seher

Hangi hastaneydi bende Yüreğir devlete gittim psikiyatriden geçemedim ama 1 ay sürdü toplamda itiraz hakkım olduğunu başka hastaneye sevk verebileceğini söyledi itiraz etmedim bıraktım ümidim hevesim kırıldı olup olmayacağı meçhul

27 Ağustos 2024 07:49