31 Temmuz 2023 02:55

İyzico/Smart global aracılığıyla hesabımdan 59,99 ₺ lik kesim ücreti olmuştur. Haberim olmadan sağlanan bir işlemdir ve ödemesi sağlanmayacaktır tarafımda 59,99₺ lik ödemenin iadesini talep ediyorum. Garanti Bankası üzerinden çekilen paramın hangi kurum veya medya işletme aracılığıyla çekildiğini bilmek istiyorum.

31 Temmuz 2023 10:11 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba Yiğit Bey, İşleminizle ilgili bilgi vermek amacıyla irtibat numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Saygılarımızla, iyzico

31 Temmuz 2023 23:02
iyzico/Smart Global Aracılıyla Hesabımdan 59,99 ₺ Lik Kesim Ücreti

Kesinlikle hiçbir şey şekilde aranma sağlanmadı tamamıyla bakiye tahribat olarak nitelendirilen bir durum mevcuttur.

Ayşenur

23.02.2024 tarihinde Yurtiçi Kargo'dan gelmiş gibi düzenlenen bir mesaj ile benden 7 TL kargo ücreti isteyen bir mesaja tıklayıp kart bilgilerimi girdim ve kartımdan 36.974,48TL çekildiğini fark ettim anında bankayı arayıp kartımı kapatmış olmama rağmen ve şubeye gidip işlem itiraz dilekçesi vermiş olmama rağmen banka İş Bankası geri ödeme yapamayacağını bildirdi. Smart Global diye geçiyor ödemenin alındığı şirket. İş Bankası ve iyzi den şikayetçiyim

Ayşenur

Maalesef hiçbir çözüm bulamadım param gitti :(

Selin
Selin

12.10.2024 tarihinde aynı sorunu ben de yaşadım 7 TL lik bir ücret karşılığında kargomu göndereceklerine dair bir mesaj geldi ve kartımdan 4.300,09 TL para çekildi probleminiz çözüldü mü acaba

Eray
Eray

Ayşegül hanım aynı sorun bende oldu maglsef nasıl bir yol izlediniz var mı gelişme

Furkan
02 Mart 2024 01:44
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
03 Kasım 2023 18:07