İlhan sonuçtan hiç memnun değil

IVECO Daily 35C16 Arızası

20 Mayıs 2023 11:27

2022 model Iveco Daily 35C16 sahibiyim. Araç şu anda 29,000 km'de. Bu zamana kadar en az 10 servise girip çıktım ama aracımın arızası bulunamadı. Aracımın turbosu bile değişti. Sıfır aracın turbosu mu arızalanır? Halen aynı arızayı yapmaya devam ediyor ancak ikaz lambası yanmıyor. Araç çekişten düşüyor ve gitmiyor. Kontak aç kapat yapınca düzeliyor fakat kısa süre sonra yine aynı arızayı yapıyor.

Genel merkezi defalarca aradım arıza kaydı bıraktım en az 6 dosyam var ama geri dönüş asla yapılmıyor. Iveco'nun kalitesine güvenip en az 6 kez Iveco'dan sıfır km araç aldım hiç sorun yaşamadım ama bir kez sorun yaşadım ve hüsrana uğradım. Demek ki iyi değil kötü günde belli oluyor Iveco'nun kalitesi. Geçimimi nakliye ile idame ettiren bir vatandaş olarak çalışamaz oldum. İş yapamıyorum. Tıbbi malzeme taşıyorum araç yolda kalıyor hem ben hem de müşterilerim mağduriyet yaşıyor. Bu sorunun bir an önce giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde tüm hukuki haklarımı arayacağım.

02 Ekim 2023 18:27 (Şikayetten 4 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettğiniz için teşekkür ediyoruz. Iveco ile ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi 444 50 04 numaralı destek hattımızı arayarak bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

03 Ekim 2023 00:00

Ben size ulaşmak için çok aradım çok sayıda şikayet dilekçelerim var ben yetkili istiyorum kapsamlı yetkili sorunlarımı çözecek siz niye aramıyorsunuz ben aramaktan bıktım

Yorumlar (8)

Beyazıt
Beyazıt

Aracı sıfır aldınız ve 29 bin km de 6 kez servise gittiyseniz bu çözülemeyeceği aşikar bir sorun olup, asliye hukuk mahkemesinde ayıplı malın değiştirilmesi davası açmanız gerekir. Şirketler bu tarz davalar açılmasın diye müşterilerini oyalamaya çalışıyor

Veysel

Merhaba, sorun çözüldü mü? Bende bu tarz panelvan satın alma arifesindeyim, iceco alayımmı bana tavsiyeniz olursa sevinirim.

Erhan
Erhan

Merhaba halen sorun devam ediyor mu bir de aracınız kamyon mu otomatik

Umut
Umut

Selamın aleyküm 2022 veya 2023 IVECO dalıy almak gibi bir niyetim var şehir içi minibüs işi için kullanacağım tavsiye ediyor musunuz ediyorsanız otomatik vites mi yoksa manuel vites mi daha iyi yorumlarsanız sevinirim Allah a emanet

Veysel

Merhaba, araç aldınız mı? Bende bu tarz panelvan satın alma arifesindeyim, iceco alayımmı bana tavsiyeniz olursa sevinirim.

Vahap
Vahap

2023 IVECO daily aynı kasa 3000 motor biz de de aynı sorun çıktı kontak kapatıp açtık düzeldi ama yine de şimdi servise gidiyoruz sizin sorun çözüldü mü

İlhan

Aracın yazılım güncellemesi yaptırın En son güncelleme yaptırdım şimdi düzeldi

Çözülmedi yine aynı

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Süleyman
27 Eylül 2025 23:58
Sürekli Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet
Abdul sonuçtan çok memnun

IVECO Daily Aracımın Serviste Yaşadığı Sorunlar

Abdul
26 Eylül 2023 05:27
"Sorunum çözüldü Genpar Esenler Şubesine ilgi ve alakasından dolayı şikayetlerimizi önemseyip sorunlarımızı giderdiğiniz için IVECO ailesine ve Genpar yetkilisi olan Eyüp beye teşekkür ederiz"
Berk sonuçtan hiç memnun değil

IVECO Aldığım Araçta Sürekli Arıza Çıkıyor

Berk