İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İthalalem Petainer T720 Şikayeti

04 Aralık 2024 10:58

T720 kumandalı köpek havlama taşması aldım. Kullanmaya başladım 1 ay geçti
şarjı bitti kapandı cihaz şarja taktım (uygun şarj cihazı ile) şarj alıyor gibi görünüyor cihaz şarj olmuyor.

Firma ile iletişime geçtim şarj cihazı fotoğrafını attım. Nihayetinde açıklama şu garantisi yok Muş. Bakanlık mevzuatından dolayı bu ürünlere garanti olmuyormuş. Sattığı ürünün arkasında durmuyor. Fiyatı da az değil 1550 TL yazık ya.

04 Aralık 2024 12:43 (Şikayetten 1 saat sonra)
05 Aralık 2024 23:24

Elimden geldiği için ve ürüne sahip çıkılmadığı için içini açtım. Kablolardan biri kopuktu. Lehim işi ile para çöp olmadı. Olay uygun olmayan şarj cihazı falan değil. Ürüne Sahip çıkmamak için bahaneler. Beyefendinin dediği gibi 04/10/2024 te sipariş vermişim ürünü alalı iki ay olmuş neyi değiştirdi ise artık. Şarjı bitti bir daha şarj olmadı. Öğrenmiş olduk bu ürünlerin garantisi yok deneyip te alamıyoruz. Şarjı bitmeden denemesini de yapamadık.

05 Aralık 2024 23:35

Bir de iftira atıyormuşum diye yazmışsınız. Ürünü incelemeden arıza sebebini bilmeden şarj cihazına bağlayıp arızalı ürüne sahip çıkmamanız nasıl ürünün arkasında durmak oluyor anlamadım. Bakanlıktan yardım isteyin diyorsun sanki bakanlıktan aldık ürünü.

06 Aralık 2024 00:33
06 Aralık 2024 10:57

Sattığın ürünün arkasında dursan alırdın ürünü geriye baktırır dın sorunun ne olduğunu anlardın. Hala soruna odaklanmak yerine öyle dedin böyle yazdın iftira deyip inkar peşindesin. Sen sadece satış derdindesin. Olanı yazıyorum ona da inanmıyorsun cihazı açarken video çeksem ona da montaj diyeceksin anlaşılan.

Viki
Viki

Vallahi bunlar çözülmeyecek sorunlar değil. Arkadaşım aldı bu satıcıdan uyarmışlar normal telefon şarj aletle değil ayrı bir adaptör önermişler 7 aydır kullanıyor çok memnun. Bende dahil biraz aceleciyiz galiba kullanma önerilerini ve talimatlarına dikkat etmek gerek. Sonuçta bunlar küçük elektronik alet... Hay Allah tam almayı düşünürken kafam karıştı...

Fatih
03 Haziran 2024 14:42