Deniz sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 20:27

İtemsatış'ta bakiye yükledim, tam 976 TL ödedim fakat para yüklenmedi. Numaramı ve tüm bilgilerimi yazdım ve şu an sitede göstermiyor. Acil desteklerinizi bekliyorum. Bu durum şimdi yaşandı. Şu an o site ile birlik işinde olduğunuz için suç sizin de oluyor çünkü ödememi GPay, yani bu site üzerine yaptım.

18 Ekim 2024 08:12

İtemsatis markasının bir satıcısından hesap aldım fakat satıcı yasaklanmış ve hesabı benden geri çekti aldığın kanıtı var fakat karşıdaki kişi yasaklandığı için bir şey yapamıyorum ve ben o satıcıdan tam 1000 TL lik hesap aldım geri çekildi o hesap bir süre sonra acilen paramı geri istiyorum şikayetçiyim bu 1 defa olmadı eğer param geri verilmezse polise gideceğim satıcıya karşı güven olsun diye bir çok sohbet uygulamasından ekledim fakat oralardan da engel yedim.

17 Ekim 2024 19:25

Merhaba ben Deniz bir siteden şikayetçiyim bu 4. Oldu artık polise kadar gitmeyi düşünüyorum siteden bir hesap aldım ve girilmiyor hesabı tam 1000 TL'ye aldım ve hesabı çekip beni her yerden engellemiş lütfen yardım edin kısa sürede halledin paramı geri istiyorum

08 Ekim 2024 10:03 (Şikayetten 13 saat sonra)
08 Ekim 2024 15:45

Tamam WhatsApp tan yazarsanız çok sevinirim

08 Ekim 2024 16:46

Gerçekten sağ olun çok hızlı bir şekilde yardım edildi bu kadar hızlı beklemiyordum doğrusu sadece site içi sorunlar yani çalınma durumu düzelsin💗

Görkem sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 00:16
İtemSatış İtemsatis Bakiye Yüklenmedi

İtemSatış'a Yüklenen Bakiye Neden Hesabıma Yansımadı?

11 Mart 2025 21:47
İtemSatış'a Yüklenen Bakiye Neden Hesabıma Yansımadı?

23 Haziran 2024 19:21

İtemsatis.com’da Bakiye Yükleme Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti