Reşat sonuçtan hiç memnun değil

itemsatış Netflix Üyeliği Alma Sorunu

10 Nisan 2023 14:45

Ekran görüntülerindeki yazışmalarda her şey mevcut olduğu için sözü çok uzatmadan özet geçip okuyucuları da sıkmak istemiyorum. 5 Nisan'da 1 aylık Netflix üyeliği aldım. Verdikleri hesap bilgileri geçersizdi ve bunu satıcıya ilettiğimde başka bir hesap bilgisi verdi. 1 gün içinde toplam 3 ayrı hesap bilgisi denedim ama hepsinde sorun aynıydı. Ödediğim para satıcıya henüz aktarılmıştı ve ben de 'itemsatış' sitesine bildirdim ama biliyorsunuz ki yaşadığınız satın alma sorunuyla alakalı video kaydı istiyorlar. Ben ilk satın alma aşamasından Netflix'e giriş yapana kadar ekran kaydı almıştım zaten. Fakat videoya baktığımda sadece siyah ekrandı. Sonra hatırladım ki Netflix'in gerek web sitesindeyken gerekse uygulamasındayken ne ekran fotosu ne de video kaydı alamıyorsunuz. Bilmeyenler deneyebilir. Velhasıl ben de satıcıyla olan konuşmamın ekran videosunu aldım gönderdim ama sonuç olarak bana "satıcı haklı bulunmuştur ve para satıcıya aktarılmıştır" gibi bir bildirim geldi. Ödediğim para düşük bir meblağ. Ama ne paramı ne de hakkımı ne de çalınan zamanımı helal etmiyorum.

Aslında sabit olarak Netflix üyeliği aldığım bir satıcı vardı. Tamamen 'itemsatis' sitesi yönetiminin güldüren hatası yüzünden:

Hesabımdaki bildirimler ve mesaj kutum boştu. Yani itemsatış hesabımı daha yeni oluşturmuşum gibi sıfırdı. Sitenin destek ekibine yazdım. Bu durumu. Bana dedikleri tek şey "sunucularda sorun var". İyi tamam! "ne zaman düzelecek" diye sordum. Sorunu düzeltmişler de... -eee.! Ama giden hiçbir bir bilgi geri gelmeyecekmiş. 😅 Yani kayıtlarımdaki kontakta olduğum satıcı vs bilgisi de bu yüzden gitmişti. İşin sonuna baktığımızda maalesef ki elde ettiklerimiz şunlar: 'itemsatis.com'u ilgilendiren 2 önemli sorunun vardı. Ama ikisinde de mağdur ettiler. İkinci sorunumda hem manevi hem de maddi yönden mağdur ettiler. Yazıklar olsun.

12 Nisan 2023 14:55 (Şikayetten 2 gün sonra)
Reşat
14 Nisan 2023 16:15
itemsatış Netflix Üyeliği Alma Sorunu

Gelen yorumunuz üzerine hemen WhatsApp'tan iletişime geçtiniz, evet. Ancak sorunu detaylı anlatmamı istemenizden sonra size metin mesajı ve sesli mesaj gönderdiğim halde herhangi bir mesaj alamadım tarafınızdan. Ayrıca 10 Nisan'da son olarak satıcıya bir mesaj atmıştım. O da bana "bugün telafi edeceğiz" diye bir cevap yazdı (ekran resmi Ek'te sunuldu). Demek istediğim, buradan da anlamak zor değildir ki yaşadığım sorun tamamen satıcıyla alakalıdır. Yani itemsatis sitesinin ezbere bir kararla satıcıyı haklı bulup, paramı da satıcıya aktarması gelişigüzel ve yanlış bir harekettir. Belki 'en azından satıcı bu hatayı telafi etti mi acaba...' diye düşünenler oluyordur bu metni okuyanlar arasında. -Hayır efendim öyle bir şey de olmadı. Şaka gibi ama gerçek. Tamamen gevşek bir iletişim ve yaklaşıma sahip olan, sorumsuz ve tutarsız bir tablo görüyorsunuz yani bu yaşanan olayda. Başka da diyecek bir şey yok.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 18:11

Teslim Edilmeyen Siparişler Ve Yetersiz Müşteri Desteği Güvenimi Sarsıyor