Engin sonuçtan hiç memnun değil

İstyatur Ve Gezinomi Pişmanlığı, Benelüx, Paris, Colmar, Köln Turu

İstyatur Ve Gezinomi Pişmanlığı, Benelüx, Paris, Colmar, Köln Turu
06 Temmuz 2024 09:47

Mega Benelux & Paris & Colmar & Köln turu;
İstyaTur'un düzenlediği ve Gezinomi'nin sattığı 22/05/2024 tarihli bu tura ailecek katıldık. Güzel ve hoş zaman geçirmek için iyi bir tatil olacağını düşündük. Ancak hayatımızın en kötü tatiline çıkmış olduk.
Havaalanında bizi bekleyen otobüsten bahsediliyordu ancak havaalanında otobüsün gelmesini bekleyen biz olduk. Otobüs şoförünün dediği gibi yoklukta kullanılan ve bozuk bir otobüsle yolculuğa başladık.
Otobüse binecektik ancak bagaj kısmı o kadar küçüktü ki valizleri koltukların üzerine yerleştirdik. Rehber hemen eline listeyi alarak şehir vergileri ve bahşişleri toplayayım diyerek para istemeye başladı.
Bazı yerlerde otobüsümüz çalışmadı, şoför sürekli yağ eklemek zorunda kaldı. Bazı yerlerde yağ bulamadılar, boş boş yollarda yağ bulunsun diye bekledik. Yağ bulabilmek için hem rotayı değiştirdik hem de boş boş yollarda bekledik.
Rehber diye görevlendirilen a*** S***B**** kendisini ekonomist olarak tanıtarak rehberliğin ikinci işi olduğunu belirtti. Halbuki rehberlikle de alakası yoktu. 5 kişinin başına versen idare edemez, şirket 40 kişinin başına dikmiş.
Şoför ile rehber hiçbir şekilde anlaşamıyor. Yolları bilmiyorlar, araç park edecek yerleri bilmiyorlar, yolda sürekli git gel yapıyorlar. Otobüsün içerisinde valizler ile yolculuk yaptık.
Gezilecek yerlere gidip otobüsten indiğimizde rehberi göremedik. Rehber genelde ön koltukta oturanlar ile turuna başlamış oluyordu.
Biz Paris ve Brugge şehirleri için bu tura katıldık ancak ilk gün Paris'te rehber bizi meydanda indirdi, 3 kişiyi almış restorana götürüyormuş, biz de Champs -Élysées Caddesi neresi diye etrafı arıyoruz.
Seine tekne turunda ve diğer turlarda rehberi görmedik bile. Sadece etraftaki yapılara ne olduğunu bilmeden boş boş baktık. Tekneyi kullanan kişi mikrofonu eline almış Fransızca anlatıyordu.
Brugge şehrini gezmek tek düşüncemizdi, otobüsten indiğimizde rehber çoktan otobüsün önünde oturanlar ile otobüsten çok uzaklaşmıştı. Arkalarından koşarak zor yetiştik.
Kalabalık insan topluluğunda rehberi bulmak çok zordu. Eline bir işaret al da seni görelim desek de bana tur şirketi öyle bir şey vermedi dedi. Elindeki şemsiyeyi bile havaya kaldırmaktan aciz.
Köln'e gittik ama rehberin yalanlarından dolayı hiçbir şey yapamadık. Ne şehri ne de eserleri görebildik.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 09:47

Tatil Tur Rehber Hiç İyi Değildi

21 Aralık 2023 23:19

07 Haziran 2024 13:07
İstyatur'un Düzenlediği 22-29 Mayıs Mega Paris Benelux Turu Hakkında
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 12:21
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 18:56