Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Tarafından Uygulanmayan İndirim Ve Erken Kayıt

29 Ağustos 2024 09:29

Kızım 2021 yılında YKS sınavları sonrası tercih döneminde birçok özel üniversite ile iletişime geçerek görüşme yaptım. Yapılan bu görüşmeler neticesinde ailece İstinye Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünü tercih etme kararını verdik. Şöyle ki, üniversite ile yapılan görüşmede %50 indirime ek olarak ilk üç tercih içinde İstinye Üniversitesini vermemiz halinde artı %15 daha indirim yapılacağı bilgisi verildiğinden tercihen İstinye Üniversitesini tercih ettik. YKS tercih sonucunda Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü geldi. Bu doğrultuda 2021-2022 döneminde kızımın üniversite eğitimi için kayıt yaptırdım. İlk 3 yıl hiçbir sorun çıkmadı ancak 4. sınıfa gelindiğinde 2023-2024 eğitim yılı 2. dönem not ortalaması 2.50 altında olduğu gerekçe gösterilerek artı %15 indirim iptal edilerek bu indirim hakkımızı elimizden aldılar. 2021-2022 yılı ilk kayıt döneminde yapılan görüşmelerde bu konu ile ilgili verilen indirimin şu veya bu şekilde olması halinde kesileceği söylenmedi. Konu ile ilgili erken kayıt döneminde yaptığımız müracaatta bize ilk kayıt dönemi görüşmelerimizde artı %15 indirimin hangi şartlarda uygulanmayacağını sormadığımızı beyan ederek itirazımızı kabul etmediler. Yani tek dayanakları biz sormamışız! Bizim bu indirimin hangi şartlarda uygulanmayacağını sormadığımızdan hatayı bize yüklemişler, ne de olsa bu saate geri dönüş mümkün değil. Yaşadığımız bu problem karşısında hiçbir muhatap bulamadık. Görüşmeye çalıştığımız tek iletişim kanalı e-mail, maalesef ona da dönüş yapılmıyor. Üst kurula ulaşmaya çalıştığımız yazı işleri cevap vermesi gereken birim geri dönmeyince aynı üniversiteye ait öğrenci işleri muhasebe biriminde ricada bulunduk. En son bu birim cevaben yaptığımız müracaat olumsuz sonuçlanmıştır dedi. E-mail ekinde ilk kayıt döneme ait olup olmadığı belli olmayan bir ek açıklama dışında dönüş olmadı.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Öğrencilerinin Hakkını Vermiyor

İade Sözü Tutulmadı, Mağdur Edildim

Gülsüm
23 Ekim 18:57
iade-sozu-tutulmadi-magdur-edildim-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi'nde Fahiş Ücret Artışları Öğrencileri Zorluyor

26 Mayıs 12:30