İstikbal'de Beklenen Kalite, Beklenmeyen Sorunlar

İstikbal'de Beklenen Kalite, Beklenmeyen Sorunlar
27 Şubat 2024 21:32

Konya İstikbal Çelik Mobilya'dan 11 Aralık 2023 tarihinde Estilo köşe takımı satın aldım. 18 Ocak 2024 tarihinde teslimat için arandım, ancak köşe kısmında delik olduğu belirtildi. Diğer parçalar teslim edilirken, köşe kısmı için yeni sipariş verileceği söylendi. 22 Şubat'ta bir bayan, ürünün geldiğini ve önümüzdeki hafta teslim edileceğini iletti. Ben de 27 Şubat'ta tekrar arayarak siparişin gelip gelmediğini sordum ve üç taksitini ödeyeceğimi belirttim. Karşı taraf, tekrar dönüş yapacaklarını söyleyerek telefonu kapattı. Ancak sonrasında ne arayan ne de soran oldu. Satış esnasında gösterilen ilgi ve alaka, satış sonrasında maalesef devam etmedi. Benzer bir durumu başka bir müşteride gözlemlemiştim ve 'İnşallah benim başıma gelmez' diye düşünmüştüm, fakat benzer bir sorunla karşılaştım. İstikbal Çelik Mobilya'dan ürün satın alırken dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

27 Şubat 2024 21:35 (Şikayetten 3 dakika sonra)

29 Şubat 2024 10:33

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Özlem
Özlem

Konya İstikbal çeliklerden bizde koltuk takımı aldık, ürün bize özel yapılıp fabrikadan gelecekti, maalesef fabrikadan değil de mağazadaki teşhir ürünü bize yolladılar, bir de bize fabrikadan geldi dediler elimizdeki mağazadan çekilmiş fotoğraflar olmasaydı eski koltuğu bize sıfır diye satacaktı. Müşteri memnuniyeti çeliklerde çok büyük sıkıntı.

Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Suleyman
29 Şubat 2024 20:10
İstikbal Mobilya Köşe Takımı
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 22:46
Betül sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2023 17:52
"Merve Hanım'a geri dönüşü için teşekkür ederim"

İstikbal Kategorileri