Yener sonuçtan çok memnun

İstikbal Yatak Fatura Verilmemesi
28 Kasım 2023 11:29
Yener'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

14 Ekim 2023 tarihinde İzmir Karabağlar'daki İstikbal yatak mağazasından biri çift kişilik diğeri tek kişilik olmak üzere 2 adet Grand modeli yatak satın aldım. Siparişimin 1 hafta içinde eve teslim edileceği belirtildi ancak bana herhangi bir fatura verilmedi. Daha sonra yataklar eve getirildi fakat yine fatura verilmedi. Konuyla ilgili mağazayı defalarca aramama rağmen çeşitli bahanelerle faturam bana iletilemedi. Bunun üzerine İstikbal müşteri hizmetlerini bir hafta arayla 2 kez aradım fakat faturam hala bana ulaştırılmadı. Faturamın acilen bana gönderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde yasal yollara başvuracağım çünkü bu durum vergi kaçırma anlamına gelebilir.

28 Kasım 2023 11:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Kasım 2023 11:17

Hala herhangi bir dönüş yapılmadı İstikbal çok büyük markaymışsın vallahi bravo. Bir daha ne alırım ne aldırırım kimseye...

07 Aralık 2023 09:21

Teşekkürler

07 Aralık 2023 09:22

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Ender
Ender

Bende İstikbal den koltuk aldım teşhir geldi ne iade kabul ediyor ne para iadesi benim faturamıda vermediler.

Damla sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 09:31
"Dilek hanıma teşekkürler"

Bedirhan
30 Ocak 2025 11:19
Gamze sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 15:41
"Bir daha asla istikbalden ürün almam"

İstikbal Kategorileri