İstanbul Varlık Yönetim Yüzünden Maddi Ve Manevi Olarak Çöktüm

23 Ağustos 2024 17:27

İstanbul Varlık Yönetim Şirketinde olan bir borcum vardı devlet tarafından 2000 TL altı borçlar kapsamında ödendi icra dosyası kapandı fakat 1 yıldan fazla süredir Bankalar Birliği risk raporundan düşürülmedi. Bunun gibi 4 adet borcum vardı diğer varlık yönetim şirketleri tarafından kanun çıkar çıkmaz kalktı. Ama İstanbul Varlık Yönetim şirketi tarafından bir türlü kaldırılmıyor ve oyalanıyor. Orada çalışan ezgi hanım var dosyam ile ilgilenen oymuş ne hikmetse hiçbir şekilde ulaşım sağlayamıyorum. Ofiste bir türlü yakalayamadık. Ve dalga geçer gibi dolaylı yoldan ödemeye teşvik ediliyorum. Öderseniz beklemezsiniz gibi psikolojik yıpratılma yapılıyor. Ve ben bu borç görünmesi yüzünden 1 yıldır kredi kullanamıyorum taksitli alışveriş vs hiçbir şey yapamıyorum kredi puanım bunun yüzünden hesaplanamıyor hep 0 mağdur ediliyorum. Araba vs alamıyorum. Bu sorun bu hafta çözülmediği takdirde dava açacağım maddi ve manevi çok yıprandım.

istanbul-varlik-yonetim-yuzunden-maddi-ve-manevi-olarak-coktum-2.pdf
istanbul-varlik-yonetim-yuzunden-maddi-ve-manevi-olarak-coktum-1.pdf
Samet
Samet
23 Ağustos 2024 17:19
istanbul-varlik-yonetim-yuzunden-maddi-ve-manevi-olarak-coktum-1.jpg

Burada görünüyor

23 Ağustos 2024 17:35 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli S. A.; Bildiriminiz Şirketimizce değerlendirmeye alınmış olup; incelemeler tamamlandığında gerekli görüşmenin sağlanacağını bilgilerinize sunarız. Bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi Günler Dileriz. İstanbul Varlık Yönetim A.Ş Mersis No: 0781044041100011

Mahmut
Mahmut

Samet bey sorunuz nasıl giderdiniz aynisini bende yaşıyorum

18 Temmuz 2024 09:54
İstanbul Varlık Yönetim 2000 TL Altındaki Borcum Neden Hala Silinmedi?
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Varlık Yönetim'de Bitmeyen Süreç Ve İletişim Sorunları

11 Nisan 2025 13:01
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Gelecek Varlık Yönetimi İle Süreçteki Belirsizlik Ve Mağduriyet

13 Mart 2025 15:21