Nihan sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Sertifikam 2 Ay Boyunca Gelmedi

10 Haziran 2024 16:19

Nisan ayında tamamladığım eğitimin sertifikası 2 ay boyunca sistemde görünmedi. Birden fazla defa iletişime geçtim ve 'şu tarihte halledilecektir' sözü verilip yerine getirilmedi. İki ay sonunda, sertifikanız '10 gün' içinde gelmediyse şu e-postaya yazın denildi. Özellikle kurumun destek hattında iletişime geçtiğimiz eğitim koordinatörü Mehmet Bey, saygısız ve ilgisiz tavrıyla beni şoke etti. Bu tarz durumlarda telefonda konuştuğum kişinin meselenin sorumlusu olmadığını bilerek iletişime geçmeye çalışırım. Ancak o kadar hızlı bir şekilde profesyonelliğini yitirdi ki iletişimde. Bir noktada 'ya bizi ilgilendirmez, siz halledin' noktasına geldi. Bu şikayetimi başka platformlarda da belirteceğim. Aktif ve etkin bir sosyal medya kullanıcısı olarak, bu tarz durumlarda işe yarayacak tek şeyin ifşa ve şikayet olduğunu bir kez daha gördüm. Saygılı iletişimin hiçbir işe yaramadığı, sorunun yine şikayet ve tehdit ile çözüldüğü bir örnekti. WhatsApp destek hattında büyük küçük harf, imla kuralları bile kullanamayan bir üniversite, başka açılardan da yetersiz oluyormuş.

06 Şubat 2025 16:48
Yanlış Alıcı İsmi Ve Yetersiz Destekle Engellenen Kayıt Süreci
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 10:21

İstanbul Üniversitesi Yazık Gerçekten Yazık

07 Ocak 2024 02:57
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 16:29
İstanbul Üniversitesi Eğitim Paketinde Belirtilen Dökümanların Eksik Olması!