İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Saygısız Güvenliklerin Davranışları

17 Mart 2024 15:35

Güvenlik çalışanlarının yaptığı saygısız ve kötü muamele nedeniyle şikayetimi bildirmek istiyorum. Monoblokta doğum yapan hastamızı ziyarete gittiğimizde 9. kata kadar kimse çocukla çıkılamayacağını söylemedi. Hasta odasının kapısına geldiğimizde iki güvenlik görevlisi, A** Ç***** ve E**** K***, saygısızca 'Çocuk giremez, kardeşim inin aşağı' diye bağırmaya başladı. 'Tamam, bilgimiz yoktu' dedikçe 'Hadi, laf yetiştirme, hala cevap veriyorsun' diye devam ettiler. Ben de 'Sizin gibi üniversite personeliyim, lütfen saygılı olun' dedim. Ancak onlar, 'Rektör personeliymiş, personel olunca ne oluyor?' diyerek saygısızlıklarına devam ettiler. Diğer hasta yakınlarının bizim tarafımıza çıkmasıyla susmak zorunda kaldılar. Hiçbir hasta yakını bu tür eğitimsiz ve saygısız davranışları hak etmiyor. Yaşananlar mutlaka araştırılmalı ve gerekli işlemler yapılmalıdır. Yanımdaki beş yaşındaki çocuğum 'Tutuklanacaksın' diye korktu ve 'Baba' diye seslendi. Lütfen gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 11:04
Nezaket sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Personel Ve Güvenlik Çalışanları

15 Mayıs 2024 12:26
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Personel Ve Güvenlik Çalışanları

01 Nisan 2024 14:59

Onkoloji Bölümünde Güvenlik Görevlilerinin Davranışları Ve Kapıların Kapatılması Nedeniyle Yaşanan Sorunlar

03 Haziran 2025 10:15