Meriç
13 Haziran 2023 18:5648.297

Doktorun benimle konuşma tarzı ve ilgisizliği çok kötü. İstanbul tıp Fakültesi ( Çapa) opr dr. ********** mahkeme kararı ile mastektomi ameliyatı olacaktım. Şehir dışından geliyorum. Haftanın altı günü çalışıyorum ve izin aldım. 6 Haziran salı günü muayene sırasında doktor muayene etti ancak göbeğini hafifçe yukarıya vurarak göbek var bunu eritmen lazım gibisinden incitti ve hoş olmayan davranış sundu.

Ameliyat için anestezi ve ultrason istedi. Hastane de uzun bir tarih verildiği için ultrason özelde yaptırdım. Anestezi için de ücret vererek gün içinde hoca ile görüştüm. Saat beşte hepsini bölüme verdim. Ancak bana herhangi bir tarih verilmedi ve sıra alındınız bekleyin dediler. Doktor beye mail üzerinden sonuçları ve ultrasonu attım. Eğer ki bana tarih verilmeyecekse başka bir yol bakacağımı söyledim. Kendisi bu ameliyatı yapmak istemediğini fark ettim, koyduğum fotoğraftan da belli olmak üzere.

Rüzgar
Rüzgar
28 Haziran 2023 02:21

Selam kardeşim doktor ismi nedir bir de ücretli mi ücretsiz mi yardim eder misin

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Yaşadığım İlgisizlik Ve Hakaret Dolayısıyla Mağduriyet

Ezgi
20 Ağustos 2024 15:379.205

14.08.2024 de Çapa yerleşkesi-merkez kampüs infeksiyon hastalıkları polikliniği'nde dr. ***** ******* için randevu aldım...

Tümünü Gör
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çapa Göz Berbat!

İstanbul ÜniversitesiTıp Fakültesi Çapa Göz Berbat!

Ferdi
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Sonuçları Görmek Neden Zorlaştı?

İstanbul ÜniversitesiTıp Fakültesi Sonuçları Görmek Neden Zorlaştı?

Dilek
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanede Kimse Çalışmıyor Pislik İçinde!

İstanbul ÜniversitesiTıp Fakültesi Hastanede Kimse Çalışmıyor Pislik İçinde!

Buse
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mağduriyet!

İstanbul ÜniversitesiTıp Fakültesi'nde Mağduriyet!

Kemal
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Keyfi Davranış Ve Ters Laflar!

İstanbul ÜniversitesiTıp Fakültesi Keyfi Davranış Ve Ters Laflar!

Hasan
Sigortamız Çapa Devlet Hastanesi'nde Geçmiyor!

Sigortamız ÇapaDevlet Hastanesi'nde Geçmiyor!

Ercan

Öne ÇıkanKonular