Miray sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Kadın Doğum Antiseptik E4 Blok Çalışanları

08 Şubat 2024 15:26

Yumurtalığımdaki kist nedeniyle ameliyat olmam gerekiyordu. Anestezi işlemleri için 7 Şubat tarihinde Cerrahpaşa Yeşilköy yerleşkesindeki M**** D******* Hastanesi'ne gittim ve E4 bloğunda bulunan Kadın Hastalıkları Aseptik Servisi'ne yönlendirildim. Saat 09.00 ile 16.00 arasında karşılaştığım herhangi bir hemşireye ne tür soru yönelttiysem, genellikle ters ve ilgisiz cevaplar aldım. Bazen sorularımı duymalarına rağmen cevap vermediler ve yüz ifadelerinde hoşnutsuzluk belirgindi. Bir cevap aldığımda ise 'Bekleyin, birazdan size bakacağım.' gibi geçiştirici ifadeler kullanıldı. Anestezi için gerekli tahlillerin ardından anestezi doktorunu beklemem gerektiği söylendi. Sürekli olarak anestezi doktorunun ne zaman geleceğini sordum ve aynı gün içinde işlemlerimi tamamlayabileceğim belirtildi. Ancak sürekli 'Anestezi doktoru şu an ameliyatta, gelecek bekleyin.' gibi cevaplarla karşılaştım. Saat 12.00'den 16.30'a kadar bekletildim ve sonrasında Ş**** doktor ile görüştüm. Bir karışıklık ve yanlışlık olduğu ifade edildi. Saat 16.30'u geçtiği için hastanede sorumluluk alabilecek bir hemşire ya da görevli kalmamıştı. Anestezi için G blokta bulunan Anestezi ve Reanimasyon bölümüne yönlendirildim ve burada anestezi doktorundan barkod almak üzere 7 Şubat öğlen saat 14.00 sıralarında Bilgi İşlem'e gittim. Sarı saçlı beyaz tenli bir hanımefendi, 5 dakika boyunca sorumu duymasına rağmen telefon konuşmasına devam etti. Bu tür hatalar yüzünden yaklaşık 5 saat boş yere hastanede bekledim. Özellikle çalıştığımı belirtmiş ve iş yerimden bu duruma göre izin almıştım. Belirttiğim saat ve gün içerisinde kim sorumluysa gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Şikayetimin takibini yapacağımı bilgilerinize sunarım.

Naz sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Cerrahpaşa Hastanesi Gerekçesiz Borç Çıkartıyor!

19 Nisan 2024 22:40

Metin Sabancı Hastanesi Sorumsuzluk Ve Kötü Muamele!

07 Ekim 2024 01:10

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Doktoru Yönlendirmesiyle Gastroenteroloji Bölümü Randevu Haksızlığı

28 Eylül 2023 18:20