Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Okan Üniversitesi Hastanesi Fizik Tedavi Bölümünün Yaklaşımı

12 Haziran 2023 11:42

Birkaç ay öncesine kadar sırtımda olan ağrılar her yerime yayıldı kaslarım tutuluyor ve canım çok yanıyor daha öncesinde ağrılarımın ilk başladığı yıllarda devlet hastanesinde ağrılı bölgelere kuru iğne tedavisi yapılmıştı ve çok iyi gelmişti yine aynı tedavi veya daha gelişmiş bir tedavi uygulanması için sürekli gittiğim Okan Üniversitesi Tuzla Hastanesi'nin fizik tedavi bölümüne gittim özel sağlık sigortam var ancak randevu aldığım dr.*** beni muayyene etmedi şikâyetlerimin sonrası fibromiyalji hastasısınız bu hastalığın da bir tedavisi yok rahatlamak amacı ile size ozon tedavi seansı yazıyorum dedi. 10 seans önermiş bankoya ücret sormaya gittiğimde bir seansının 1400 TL olduğunu söylediler. Toplam da 14 bin tl. Emekli biri olarak bu parayı vermem imkansız olduğunu dr. hanıma izah ettim bana yardımcı olmadı fizik verin, ilaç da yazmadınız dedim sonrasında sinirlendi belimde fıtık var diye söyleyince MR çektirelim dedi. Ben de birkaç ay önce çekildiğini söyleyince iyice sinirlendi zar zor belime fizik verdi ama yaptırmadım çünkü benim sorunum belimde değil sırtımda çünkü belime yapılan fiziğin sırtıma hiçbir faydası olmayacakmış.

Ben hastanenin bu bölümü doktorundan şikayetçiyim çünkü bir hasta olarak beni tedavi etmedi ağrılarımla beni eve gönderdi. Her yerim ağrıyor ellerim tutuluyor sonuç paran varsa bakarız paran yoksa eve göndeririz.

Özlem sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 14:56
"Yanıtınız her ne kadar şikayetim ile ilgili olmasa da bölümün takım lideri Özge Nur Hanım sorunum ile bizzat ilgilenerek sorunumu çözdü. Özellikle kendisine çok teşekkür ediyorum"

14 Ağustos 2023 15:27

Hastane Sürecinde Teşhis Karmaşası Ve Uzayan Ağrılar

12 Kasım 2024 11:57
Tuğçehan sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 22:00

15 Mayıs 2023 18:46