İstanbul Gelişim Üniversitesi Geri Ödeme Sorunu Ve İlgisizlik

12 Eylül 2024 05:49

Kaydını sildireli biraz zaman oldu ve hâlâ geri ödeme hesabıma geçmedi. Okul ücretini ödemek için bize verilen süre geçse kaydımızı almıyorlar bile ve misli misli diğer sene o parayı çıkarıyorlar. Geri ödemede çoğu arkadaşım sıkıntı yaşadı. Geçiş yaptığım okula ücretimi ödeyeceğimi söylediğim hâlde hâlâ param yatmadı. Oysa ilgileneceklerini söylediler. Eğitim sıfır, iş paraya gelince harikalar, geri ödemede sıkıntı. 241231486 okul numaramdı, okulun ilgilenmesini istiyorum. Bu durumla

14 Eylül 2024 18:29

Gelişim Üniversitesi kayıt sildirme ücretimi ödemiyor. Birkaç kere aramama rağmen dönüş yapmadılar. Yeni kayıt olduğum okula ödeme yapmam gerektiğini söyledim ve daha erken ödeme yapacaklarını söylemişlerdi lakin herhangi bir dönüş olmadı. Kayıt yaptırırken peşin peşin alıp, sildirince ücreti gönderene kadar insanları süründüren bir okul.

16 Eylül 2024 10:33 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba Sevgili Öğrencimiz, durumunuz ile ilgili finans birimi aksiyon almış olup yasal süreç prosedür çerçevesinde işlemleriniz tamamlanacaktır. Çözüm ekibi olarak durumunuzu tekrardan iletmiş bulunmaktayız. Sevgilerimizle

19 Eylül 2024 06:17

Hala bana dönüş yapılmadı ilgilenirseniz sevinirim

Duygu

Ne kadar bir ücret alınıyor peki

Nimet

Okula gittiğin sürenin ücretini keserler

Duygu

Merhaba işitme engelliyim ve derslerimde zorluk yaşıyorum buna rağmen e devletimde engel raporum görünmüyor mağduriyet yaşıyorum ve hocalardan yardımcı olmalarını istedim fakat alaycı bir şekilde tek rapor al yeni derslerine giren hocalara iletirsin mesajı aldım ve kaydımı sildirmeyi düşünüyorum bu tavrından dolayı benim yaşadığım durumu kimse yaşamasın istiyorum birinci seneden bir alttan dersim var ve ortalmam şu an ikinin üzerinde ikinci sınıf Bahar dönemindeyim şu an kaydımı sildirsem ücret alınır mı bilmiyorum 🙏🏼

Alınır

Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Gelişim Üniversitesi'nden Ücret İadesi Beklentisi

17 Ekim 2024 16:06
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 16:42