Umut sonucu yetersiz buldu

Yanlış Tahlil Sonucu Ve İBB'den Çözüm Beklentisi

27 Kasım 2024 18:42

948353 takip numaralı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde verdiğim idrar tahlili olumsuz çıkmıştır. Ne alkol ne de madde kullanmadığım halde, önümüzdeki hafta işe başlayacakken çıkan olumsuz sonuç son derece üzücüdür. Bugün tahlili verdiğim hastaneye geldim ve idrarımda neyin olumsuz çıktığını sordum. Ancak bana bilgi veremeyeceklerini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) bilgi alabileceğimi ya da mahkeme kararıyla sonucuma ulaşabileceğimi söylediler. İBB'den en kısa sürede bu mağduriyetimin çözülmesini talep ediyorum. İki aydır işsizim ve işe girmek için SRC, Psikoteknik ve bu şoför kartı için içinde bulunduğum bu zor zamanda oldukça fazla masraf yaptım. Tekrar tahlil için vereceğim para ve yapacağım masraf konusunda maddi imkanım kısıtlıdır. İBB'den bu durumun çözülmesini bekliyorum. Bugün geldiğim Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi içinde bulunan İBB şoför kartı kayıt bürosunda benim gibi aynı durumda olan birçok insan olduğunu gördüm ve bu durum kafamda şüpheler uyandırdı. Kendimden eminim ve gerekirse mahkeme yoluna da başvuracağım.

28 Kasım 2024 10:40 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63943503992 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/ üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Muhammet

Üstad merhaba iyi günler aynı sorunu bende yaşadım. Bugün sonuç olumsuz çıktı alkol sigara hiç yok nasıl yaptın

İbb Şoför Kartı İdrar Tahlili Olumsuz Çıktı

22 Mart 2024 11:29