Çetin sonuçtan memnun

03 Ocak 2024 19:57

03.01.2024 tarihinde saat 16:19'da İSKİ'yi arayarak binanın giderlerinin tıkandığını ve evi su basma riski olduğunu belirterek vidanjör gönderilmesi talebinde bulundum. Ancak arayan ya da soran olmadı. Daha sonra defalarca arayarak şikayetimi tekrarladım ve evi atık suyun basmak üzere olduğunu, acilen ekip gönderilmesi gerektiğini söyledim. Acil koduyla talep oluşturmama rağmen saatler geçti. Evi atık su bastı ve hala bir çözüm bulunamadı. Bu durumu nereye şikayet edebileceğimi araştıracağım. '16 milyon için' diyorlar ama görünen o ki bir kişinin sorununu bile çözemiyorlar. Beni aramadılar bile.

04 Ocak 2024 11:19 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Selda sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2023 06:09
"Fatihe bağlı kanal arıza sorunumu çözmeyen belediye için büyükşehir belediyesine başvurunca hemen sorunumu çözdüler çok teşekkür ederim ayrıca arayarak da çözüm bulunmuşmu kontrol ettiler çok kibar ve çözüm odaklıydılar"

23 Ağustos 2024 17:17

05 Aralık 2023 16:31