İBB Yüzme Tesisleri Personelleri

17 Temmuz 2024 09:24

İlk havuza gittiğimde eğitim konusunda gerçekten yardımcı oldular. Zaten daha öncesinden yüzme bildiğim için herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Oradaki hocanın kontrolünde geliştirmemi ve sürekli pratik yapmamı söyledi ve Serbest zamanları açabilirsiniz dedi. Ancak Serbest zamana gittiğimde oradaki personeller ise ismimi alarak serbest zamanları kapattılar. Eğitim seansları sürekli dolu olduğu için de randevu almakta güçlük çekiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

17 Temmuz 2024 17:20 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61588036661 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-61588036661 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

22 Mayıs 2024 15:32
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesislerde Randevu Alma Sorunu
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesislerde Randevu Alma Sorunu

Kurtköy İBB Kompleksi Yüzme Hocaları Şikayet

24 Eylül 2023 15:16

22 Temmuz 2023 13:15
Rabia sonucu yetersiz buldu

26 Ağustos 2024 16:03

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Yüzme Kompleksi Ders / Seanslarının Azaltılması!

20 Kasım 2023 20:59

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri