Adem sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şoför Kartı Askıya Alınması

06 Kasım 2023 20:42

Merhaba adli sicil kaydımdan dolayı şoför kartım 9 ay önce askıya alındı. Denetimli serbestlik cezam vardı, denetimim bitti ancak 2 yıl infaz süresi olduğu için şoför kartım 05/11/2025 tarihinden önce aktif olamayacakmış, yaklaşık 3-4 senedir aktif taksi şoförlüğü yapıyordum ve 9 aydır sicilim olduğu için iş bulmakta güçlük çekiyorum. Bu zamana kadar tarafıma yönelik hiçbir şikayet oluşmadı, işimi hakkıyla yerine getiren bir bireyim. Sicilimin olması çalışıp helal para kazanmama engel ancak geçmişimde hatalı olmam geleceğime bu denli etki etmemeli diye düşünüyorum, zaten çalıştığım sürede de sicil kaydım vardı, o zaman taksi şoförlüğü yapmama engel değilken şimdi engel oluyor. Yetkililerden rica ediyorum herkes ikinci bir şansı hakkeder, şoför kartımın aktif hale getirilmesini talep ediyorum. Geçimimi sağlamakta güçlük çekiyorum. Lütfen yardımcı olun.

07 Kasım 2023 09:02 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58872235463 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sait
Sait