İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıkta Usulsüz Satış Ve Düzen Sorunu

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıkta Usulsüz Satış Ve Düzen Sorunu
11 Ağustos 2024 15:44

Sayın ilgili makamlara, adım M**** U***. İzmir Seferihisar Kavaklıdere Mezarlığı'ndan anneme aile mezarı aldık. Ben annemin baş ucunu almak istedim. Bana satış yok denildi. Sonra oradaki sorumlu arkadaş, ismi Ş**** Bey, bana el altından 'Ben orayı sana alırım, 100 bin TL'ye satarım' dedi. Bu kadar yetkiyi, hatta ve hatta bu bir ticaret olmuş, bunu Büyükşehir Belediyesi nasıl boş bırakıp ilgisiz kalabilir? Resmi satış var ise ben de almak isterim annemin baş ucunu. Şimdi ise madem satış yok, birileri ölmeden nasıl satış yapılıyor? Şu anda orada düzen yok, oradakiler kafasına göre mezar satışı yapıyor, kafasına göre çiziyorlar. Ben annemin mezarının içinin açılması için 1.5 veya 2 bin TL para ödedim, dekontu duruyor. Lütfen ilgilenirseniz çok M**** olurum. Arz ediyorum. Ölüye bile saygı kalmamış maalesef.

14 Ağustos 2024 15:58 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, "Konu hakkında işlem yapılabilmesi için detay bilgilere ihtiyaç bulunmaktadır tarafınız arandı fakat ulaşım sağlanamadı. Çözüm Merkezi hattımızı aramanız ya da e-posta başvurunuzu yenilemeniz halinde konu incelenecek ve tarafınıza bilgi verilecektir."

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıkta Çiçeklerin Kaybolması Ve Güvenlik Eksikliği!

18 Ağustos 2025 13:24

07 Nisan 2024 13:50