İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dijital Deneyim Müzesi Personel Tavrı

31 Mart 2024 02:58

Gece saat 12 de gelip 2 saat bekledikten sonra müze girişi ailemle yaptım. İçerideki etkinliklere giriş sırası beklerken sanal gözlük etkinliğinde tam sıra geldiğinde kimliğe bakarak 1 ay sonra 12 yaşına girecek deyip hayır 11 yaşında diyerek içeri almadılar. Uyarıyı sıra gelmeden yapıp kimliğe sıra gelmeden bakılsın o zmn dalga geçer GİB gülerek 11 yaşında denmesi de ayrı cabası. 5.05.2012. Doğumlu oğlum çocuk bu hevesini kirdiniz 2 saatten fazla. Sıra bekledik. 1 aydan dolayı olum kalim meselesiymiş gibi bir oyun etkinliğine almamak hiç etik değil.

01 Nisan 2024 14:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59880733893 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-59880733893 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

24 Haziran 2024 18:20
Fadıl sonuçtan çok memnun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Aş İade Ücret Talebi

15 Kasım 2024 12:10
"Şikayeti yaptığım ilk günden, çözüm sürecine kadar geçen sürede, her aşamada bilgilendirildim. Şikayetimin, tarafıma yazılı olarak bildirilen sonuç kısmından anladığım kadarıyla, İbb nin bir hatasının olmadığını öğrenmiş oldum. Ayrıntılı bilgilendirme beni tatmin etti ve bilgilendim. Çözüm için çalışan tüm birimlere teşekkür ederim."
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Aş İade Ücret Talebi
Lütfü sonuçtan hiç memnun değil

İbb Den Oğlum İçin Psikolojik Destek İçin Randevu

06 Şubat 2024 21:05