İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dijital Deneyim Müzesi

15 Mart 2024 22:17

Dijital deneyim müzesinin iftardan sahura kadar açık olduğuna dair paylaşım yapıyorsunuz. 153'ü arayarak teyit ettikten sonra iftardan sonra müzeye gittim ve kapalı olduğunu gördüm. Bana, 'Salı gününe kadar tadilat var.' dendi. Zaten Ramazan ayı kısa bir süre içerisinde geçiyor ve gündüzleri bilet satarak açık olan bu yerin iftardan sonra da açık olduğunu belirtmenize rağmen tadilata girmesi anlaşılır değil. Tadilat nedeniyle kapalı olan müzeyi açık gibi göstermeniz insanları yanıltıyor. Herkes kapıdan geri dönmek zorunda kalıyor. Bu mağduriyeti gidermelisiniz. Eğer tadilat yapılacaksa, bunun duyurusunu yapın. Ayrıca, tadilat halinde olan müzenin sosyal medyada İstanbul'da Ramazan boyunca açık olduğunu belirtmeyin. Konu ile ilgili şikayetçiyim. Saatlerce yol giderek insanları yanlış yönlendirmeyin.

18 Mart 2024 13:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Esma sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 17:10

Rezervasyon Sisteminde Adaletsizlik

12 Mart 2025 16:54
Fadıl sonuçtan çok memnun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Aş İade Ücret Talebi

15 Kasım 2024 12:10
"Şikayeti yaptığım ilk günden, çözüm sürecine kadar geçen sürede, her aşamada bilgilendirildim. Şikayetimin, tarafıma yazılı olarak bildirilen sonuç kısmından anladığım kadarıyla, İbb nin bir hatasının olmadığını öğrenmiş oldum. Ayrıntılı bilgilendirme beni tatmin etti ve bilgilendim. Çözüm için çalışan tüm birimlere teşekkür ederim."
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Aş İade Ücret Talebi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri