Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi Üniversite Hastanesindeki İletişim Ve Takip Süreçlerinde Yaşanan Aksaklıklar

17 Ocak 2024 09:42

Merhaba, 7 Aralık tarihinde Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde Kadın Doğum bölümünde şikayetim nedeniyle muayene oldum. Şikayetim sebebiyle smear testi yapıldı ve sonucun telefonla bildirileceği söylendi. Ancak günler geçmesine rağmen tarafıma bir geri dönüş yapılmadı. Bu süre zarfında başka hastaların sonuçları hakkında bilgilendirildiğini duydum. Kendi inisiyatifimle e-Nabız sistemini kontrol ettiğimde, test sonucumun 18 Aralık'ta çıktığını ve bazı tanılar konulduğunu 28 Aralık'ta fark ettim. Birden fazla kez doktorun dahili numarasını aramama rağmen geri dönüş alamadım. Tanıdığım iki kadın doğum doktoruna danıştığımda, acilen hastaneye giderek kolposkopi ve biyopsi yapılması gerektiği belirtildi. Bu yüzden başka bir hastaneye giderek gerekli testleri yaptırdım. Bu süreçte hem maddi hem manevi olarak çok zorlandım. Sizden hala bir dönüş olmadığı için, test sonuçlarını beklerken büyük endişe yaşadım. Sonuçta başka bir hastaneden test sonuçlarımın temiz çıktığı ve sizin hastanenizde yapılan testin büyük ihtimalle yanlış olduğu bilgisini aldım. Bu durumu neden yaşamak zorunda kaldım? Neden yeterince ilgilenilmedi? Dün şikayet biriminizi aradığımda 'Belki hastalığınız geçmiştir, zaten testinizi sizin takip etmeniz gerekiyordu.' gibi kabul edilemez yanıtlar aldım. Doktor asistanı ile konuşulacağı söylenmesine rağmen bana geri dönülmedi. Hayatımda birçok tedavi gördüm ve birçok farklı hastane deneyimim oldu ancak böyle bir sorumsuzlukla karşılaşmadım. Bu hassas konu hakkında ne kadar endişelendiğimi ve yaşadığım bu durumu nasıl açıklayacağınızı merak ediyorum. Ailem ve ben ne kadar üzüldük, ne kadar maddi külfet altına girdik, empati kurabilir misiniz?

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Yapılan Kan Tahlili, Ücret İadesi Sorunu Ve İlgisiz Çağrı Merkezi Deneyimi

10 Ekim 2025 20:32
Sibel sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2023 17:32
"Teşekkür ederim"
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Okan Üniversitesi Hastanesi 3 Aydır Smear Test Sonucumu Öğrenemiyorum!

27 Ağustos 2024 15:08
Birgül sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2023 09:17
"Keşke is buraya gitmeden sorunum halledilmiş olsaydı fakat yine  de çok hızlı bir şekilde mağduriyetim giderildi... Bu kadar çabuk geri dönüş beklemiyordum açıkçası, ilginiz için teşekkür ederim... Umarım bir daha böyle bir tatsızlık yaşamayız..."