Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Üniversite Kayıt İptali Ve Ücret İadesi Sorunu

20 Ekim 2024 20:55

Ben Anıl Y****
tc. (102*****070)
İstanbul Aydın Üniversitesi/Anadolu bil meslek YÜKSEKOKULU/Anadolu bil meslek YÜKSEKOKULU/Anadolu bil meslek YÜKSEKOKULU/GRAFİK tasarımı (iö) (%50 indirimli) Bölümünü 2024 YKS yerleştirme sonucuyla üniversiteye kaydımı yaptırdım. Ücret ödemesini kredi kartıyla taksitli bir şekilde gerçekleştirdim. Ancak İstanbul'da yüksek kiralar sebebiyle konaklayacak bir yer bulamadım. Aynı zamanda ailesel sebeplerden dolayı kaydımın iptali için üniversiteye başvurdum. Giresun'dan İstanbul'a gittim kayıt silme işlemini bizzat kendim 23.09.2024 tarihinde Aydın Üniversitesine dilekçe doldurarak başvurumu ilettim. Aynı gün içerisinde üniversitenin tüm birimlerinden onay geldi. Öğrenci işleri kaydımı silindiğini söyledi. E devlete de 15 gün içerisinde kaydın silineceğini söylediler. Aynı zamanda ücret iadesinin %10 u kesilerek ödeme yaptığım karta geri iade edileceği bildirildi. Bu sürecin üzerinden 27 gün geçmesine rağmen ücret iadesi yapılmadı. E devlette hala kaydım aktif gözüküyor. Okula telefonla ulaştığımızda bize tekrar okula gelmemiz gerektiğini söylüyorlar. Biz çok uzaktan geldiğimizi, çok ciddi bir yol olduğunu aynı zamanda çok masraflı olmasından dolayı gelemeyeceğimizi ilettik. Ancak okulla olan tüm telefon görüşmelerimizin sonucunda bir sonuca varamadık. Neden tekrar gelmemiz gerektiğini sorduğumuz halde ısrarla bunu söylemiyorlar. Sizlerden bu okuldan kaydımın bir an önce silinip ücret iadesini tarafıma yapılmasını talep ediyorum.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 19:11

İstanbul Aydın Üniversitesi İki Üniversite Arasındaki Yatay Geçiş Mailleri Ve Resmi Yazı Sorunu

07 Mart 2024 11:20
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

2500 Doların İadesi İçin Acil Talep

06 Mart 2025 21:52