04 Ocak 2024 10:57

Keçiören Subayevleri Vega AVM konumundaki özel güvenlik amiri İ**** Ş**** ile iş görüşmesine gittim ve evrakları hazırlayıp gelmemi söyledi. Anlaştığımız Eko Global Özel Sağlık Merkezine sağlık raporu almaya gittim ve bütün evrakları tamamladım. Eğitimi tamamlayıp evrakları teslim edeceğim ve işe alınacağım söylendi. Ertesi gün beni arayarak işe alamayacaklarını ve yerime iki tecrübeli eleman aldıklarını belirttiler. Eğer beni almayacaklarsa neden sağlık raporu için para ödememi istediler? Eğer tecrübem yetersizse neden işe alacaklarını ifade ettiler? Bu iş ciddi bir iştir ve çocuk oyuncağı olarak görülmemelidir. İki hafta sonra tekrar iş ilanı açıldığını ve çok sayıda eleman arandığını gördüm. Amirle iletişime geçip durumu sorduğumda, personel sayısının dolduğunu söyledi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Enes
Enes
05 Ocak 2024 10:56

04.01.2024 tarihin de i**** ş**** ile görüşmemde personel alımının dün dolduğunu ifade etmiştir. Aynı gün içerisinde farklı bir numaradan tecrübeli bir eleman olarak başvuru yapmak isteyen bir arkadaşıma çok acil personel arayışımı vardır gün içerisinde görüşmeye gelebilirsin diye ifadeler kullanmıştır.

05 Ocak 2024 11:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Şikayetiniz ilgili departmanlara iletilmiştir. İyi günler dileriz.

23 Ocak 2024 17:36
Aişe sonuçtan hiç memnun değil

Site Yönetimi Ve Mantık Dışı Uygulamalar

Aişe
27 Kasım 2024 11:52
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Randevuya Rağmen İlgisiz Davranış Ve Saygısız Yaklaşım

29 Haziran 2025 00:35