Mert sonuçtan hiç memnun değil

İSPARK Tescil Öncesi Borç

25 Eylül 2024 07:18

İspark'a 7 gün önce kayıt bıraktım. Yeni araç aldım. 790 TL otopark borcu çıkıyor. Başvuru No: "340693". Tescil sonrası borç bölümünden online işlemlerden ruhsat fotokopimi ve satış sözleşmesini gönderdim. Mail de bahsettiği gibi 7 güne kadar çözülecek diyordu ancak 19.09.2024 tarihinde oluşturduğum kaydım 25.09.2024 tarihi olmasına rağmen halen çözülmedi. Borç bana ait değil. Benden önceki sahibine ait. Tarafıma dönüş yapılmasını talep ediyorum.

25 Eylül 2024 07:25

Ayrıca buraya yazmam gerektiğini aynı gün 153 ü arayarak öğrendim. Durumla ilgili tescil öncesi borcun nereye itiraz edileceği bilgisini benimle 153 paylaştı. Telefonuma SMS ile itirazın yapılacağı link paylaşıldı. Ben düzgün bir biçimde evrakları mı da ilettim. Borcun eski sahibine aktarılmasını ve tarafıma ait 034 dk**57 numaralı plakadan silinmesini talep ediyorum. Çıkan bu 790 TL lik borç tutarı benden önceki sahibine aittir.

25 Eylül 2024 16:02

Maili dikkate alırsınız diye yazdım ancak almadınız. Şikayetvar üzerindeki şikayeti de dikkate alıp dönüş yapmadınız. CİMER üzerinden şikayet kaydında bulunacağım işletmeniz için. Ben kimsenin borcunu ödemek zorunda değilim. Ama siz en azından bir hizmet veren olarak müşterilerinize yardımcı olmak zorundasınız. Kaç gündür bir açıklama bile yapmıyorsunuz.

27 Eylül 2024 06:17

Hiçbir şekilde İspark ne buradaki şikayetime ne de lo 153 üzerinden bildirdiğim şikayete geri dönüş yapmadılar. Kurum ciddiyetine yaptığınız bu hareket yakışmadı. Size mail attığım gün itibariyle 9 gün geçmesine rağmen mağdur olan halkı ciddiye almıyorsunuz. Kurumunuzu CİMER'e şikayet edeceğim

Muhammed
20 Mayıs 2024 16:32