Kemal sonuçtan hiç memnun değil

İsotlar Motor Brixton 250 CC Kontak Arızası

02 Ocak 2024 11:33

Nisan ayında almış olduğum brixton 250cc motorsiklet de 2 ay sonrası haziran ayında kontak arızası yaşadım henüz 200 km bile olmamıştı Antalya bayisi tezak motora götürdüm yönlendirdiği yetkili servise götürdüm kontak arızalı dediler sipariş edeceğiz dediler bir hafta diye beklerken yıl bitti 6 ay geçti. Hazirandan beri servisle sürekli iletişime geçmeme olumlu bir yanıt alamadım parça göndermediklerini söylediler. Brixton Türkiye distribütörü İsotlar motordan dönüş bekliyorum. Haziran ayından beri motosikleti kullanamıyorum.

09 Ocak 2024 09:29 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Kemal E.; Görüş ve önerilerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Karşılaştığınız sorunlar ile ilgili üzüntümüzü belirterek, ilettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyoruz. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz, sevgiyle kalın.

Faruk
Faruk

İyi ki var sikayetvar.com Ben de bu markanın 250 CC sini almayı düşünüyordum ancak bir sorun yasasak derdimize care olacak kimseyi bulamayacağız demek ki. Kontak bozuk denmiş, kontağı tutup da başka markadan mi denesin acaba uyumlu mu diye. Bu adamların fabrikasi neredeyse versinler iletisim bilgilerini müşteri direkt kendi çözsün isotlar bir vazife üstlenmeyi kendine çok goruyorsa.

Bilal
Bilal

Sonuç alabildiniz mı hallettiler mi

Abdüsselam sonuçtan hiç memnun değil

İsotlar Motor Brixton Servis Antalya İlgisizliği

Abdüsselam
01 Nisan 2024 17:32
İsotlar Motor Brixton Servis Antalya İlgisizliği
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

İsotlar Motor Yeni Motosiklette Gıcırdama Ve Radyatör Sorunu!

13 Mart 2024 20:58