İSMEK Uzaktan Eğitim Sertifika

06 Eylül 2024 17:52

İSMEK uzaktan eğitimlerinde birkaç tane eğitim tamamladım ama sertifikalarım kısmına girdiğimde hiçbiri gözükmüyor. Başarıyla tamamlandığı halde sertifikaları göremiyorum. Hem geçmiş hem de yeni tamamladığım eğitimlerde. Nereden görebilirim alınan sertifikaları bulamadım

Cansu

Merhaba, aldığım eğitimler kısmında görüntüleniyor. Gözlemlemem üzerine hemen yüklenmiyor. 2-3 gün içerisinde yüklüyorlar. Belge yazdır butonuna bastığınızda belgeyi PDF olarak yazdırmadan kaydedebiliyorsunuz. Sistem o şekilde belgeyi görüntületiyor.

Cansu

Merhaba, İSMEK'in normal web sitesinden giriş yaptığınızda belgelerim kısmından görüntüleyebiliyor olmanız lazım. Ben de 3 gün önce online bir eğitim tamamladım, dediğim kısımdan görüntüleniyor.

Nedim
Nedim

Belgelerim kısmı nerede acaba? Uzaktan eğitim portalındaki etkinliklerim alanında sadece katılım sertifikası belge yazdır alanı görünüyor.

Cansu

Merhaba, evet dediğiniz gibi normal sitesinde gördüm şimdi teşekkür ederim. Orada da yeni bitirdiklerimden sadece bir tanesi gözüküyor. Tüm aldığım eğitimleri yazmışlar ama yenilerden biri hariç hiçbiri gözükmüyor

Wwolfs sonuçtan hiç memnun değil

İSMEK Sertifika Sorunu: Eğitim Tamamlandı, Sertifika Yok!

Wwolfs
24 Mart 2025 06:24