İskom AVM'den Alınan Ürün Teslim Edilmedi

İskom AVM'den Alınan Ürün Teslim Edilmedi
03 Kasım 2024 11:12

İskom AVM'den aldığım ankastre ocak tarafıma gönderilmedi ve siteye ulaşılamıyor. Bu mağduriyet için ne yapmalıyız? Elimizde fatura yok, kredi kartı ile ödeme yaptım. Adresi: İşkom Yazılım Danışmanlık Turizm Dış Ticaret ve Sanayi A.Ş.

Nef 22 Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 Yan Yol (Cadde) No:22/1 İç Kapı No:198 Bakırköy/İstanbul

Tel: (0850) 308 07 76

Mersis: 0482077449700001

Firma ortada yok, web sitesi kapandı, Google haritalarda kalıcı olarak kapalı görünüyor. ETBİS kayıtları önceden vardı şimdi onu da silmişler. Bankamı aradım ve durum hakkında bilgilendirdim. İnternet üzerinden alışveriş yaptığımı, ürün ve şirkete erişilemediğini, ve yapmış olduğum EFT nin geri iadesi talebini oluşturttum. Bankam bununla ilgili olarak ödemenin yapıldığı Vakıf Katılım Bankasına talep gönderdi. Bu talep olmaliki iskom şirketinin yaptığı ortaya çıksın. Sadece bununla kalmayıp Vakıf Katılım Bankası Müşteri hizmetlerini (444 44 77) arayıp durumu anlatıp, banka hesaplarının haksız kazanç elde etmek için kullanıldığını, yalnız olmadığımı, benimle aynı durumda olan birçok insanın olduğunu, bu bakımdan iskom AVM' ait hesaba para girişi çıkışları konusunda dikkatli olmalarını talep ettim. Bu talebim doğrultusunda bir kayıt oluşturdular ve inceleyeceklerini söylediler. Bu yöndeki bildirim sayısı önemli bence. Buna göre durum netleşir Bunlara ek, direk savcılığa şikayet dilekçemi de sundum.

Ali
Ali

Nereye başvurmalıyız peki

04 Kasım 2024 10:34
Aize sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 20:42
Esra sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 19:49