Furkan sonuçtan hiç memnun değil

KFC Personelinden Durduk Yere Hakaret Ve Psikolojik Baskı!

30 Haziran 2023 01:43

Bayramın 2. Günü yani 29.06.2023 tarihinde Antalya 5MM Migros KFC'e uygulama üzerinden gel-al olarak sipariş verdim. Zinger burger hediyemi almak için yanında 2 tane de biscuit ekledim. Gittiğimde fırınlarının 1 haftadır bozuk olduğunu ve hala yaptırmadıklarını öğrendim. 2 tane personel kız ve 1 erkek personel geldi. Biscuit yerine patates koyabileceğini söyledi kız. Menünün içinde patates olduğu için 1 tane daha patates istemedim onun yerine tavuk koyabilirler mi diye sordum erkek olan ise 20 TL fark ile kemiksiz çıtır koyabileceğini söyledi. Ben de geçen gün böyle olay yaşandığını ve o zaman konulduğunu söyledim. Koyan kadın o zaman saat 22:00'ı geçtiği için koyabildiğini söyledi. Sonra 2 tane biscuit 18 TL menünün yanında kemiksiz çıtır ise 22 TL olduğunu uygulama üzerinden göstererek 4 TL fark ödemek istediğimi belirttim. Erkek olan ise sürekli konuyu iptal etmeye getiriyordu. Sonra birkaç konuşma daha geçti. Gayet doğru düzgün seviyeli bir şekilde 2 personel kız ve ben olayı düzgünce konuşuyorduk. En sonunda tamam o zaman 20 TL fark ile kemiksiz çıtır almak istediğimi söyledim onu yapamayacaklarını söyledi erkek. O zaman neden en başta öyle söylediğini sordum. En başında inisiyatifli davranmak istedim ama inisiyatifi hak etmiyormuşsun dedi. Erkek olan. Alt tarafı bir menü alacağım yemin ederim ki yemediğim hakaret psikolojik baskı kalmadı ayrıca onun inisiyatifine mi kaldım ben? Yıllardır KFC müşterisiyim. Hayatımda bundan daha rezil bir olay görmedim! Bir müşteri olarak olayı çözmek istedim. Kimseyi zorlamadan kız personeller ile doğru düzgün konuşurken bir anda sözlü saldırıda bulundu! Bir açıklamada bulun KFC bu ne böyle! Personellerinize doğru düzgün iletişim kurmasını öğretin! Olay o kadar büyüdü ki kız olan erkeği arka tarafa göndermek zorunda kaldı ve o erkek adına özür dilemek zorunda kaldı! Bu ne biçim üslup hakaret yemeye mi yoksa yemek yemeye mi gittim belli değil.

30 Haziran 2023 01:51 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ilgili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Saygılarımızla. KFC müşteri hizmetleri

30 Ekim 2024 00:00

20 Haziran 2024 14:31
KFC Siparişimde Ki Füme
KFC Siparişimde Ki Füme
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rumeysa
15 Aralık 2024 20:30
KFC Siparişlerinde Teslimat Ve Ürün Eksikliği Sorunu
KFC Siparişlerinde Teslimat Ve Ürün Eksikliği Sorunu
Arek sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 23:00
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
25 Temmuz 2023 12:15