Irmak Mustu Beauty Center Randevu Yönetimindeki Aksaklıklar Ve Hizmet Kalitesizliği

17 Nisan 2024 05:24

Randevum saat 16:00'da olmasına rağmen, ben 15:40'ta oradaydım. 'bir müşterimiz var, 15 dakika bekleteceğiz sizi.' dediler. Tamam dedim, ancak 50 dakika geçmesine rağmen hala bekliyordum. Sonra eller için işleme aldılar. Ayak için de teyit ederek randevu aldığımı belirttim, fakat bana yalancı çıkarmaya çalıştılar ve 'randevunuz yok, şu an alamayız, diğer müşteriyi alacağız.' dediler. 1 saat daha beklememi söylediler. Yine bekledim ve ayak işlemini aldılar, yani sadece iki parmağımı yaptılar. Saat geç olduğu için 'hepsini yapamam.' diyerek üstünkörü konuşmaya çalışan u*** isimli çalışanla karşılaştım. 15:40'ta gittiğim randevudan 20:15'te ayrıldım. Üstüne, yapılan tırnakların kalitesiz olduğunu fark ettim. Gerçekten ı*** hanım dahil, profesyonellik sıfır. Üstelik beni yalancı çıkartıyorlar. Sadece sustum ve ödediğim parayla oradan ayrıldım.

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 20:17
Olumsuz Deneyim: Uzun Bekleyiş Ve Yetersiz Hizmet
Olumsuz Deneyim: Uzun Bekleyiş Ve Yetersiz Hizmet

26 Temmuz 2025 22:04

06 Nisan 2024 15:27
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 15:11

Randevuya Rağmen Uzun Bekleme Ve Başarısız Nail Art Deneyimi