Papara Hesabımdan İzinsiz 70.000 TL FAST İşlemi

Papara Hesabımdan İzinsiz 70.000 TL FAST İşlemi
09 Aralık 2024 10:32

Papara hesabımda bulunan tutar ile alakalı olarak belirtilen IQ Money ödeme hizmetleri anonim şirketi tarafından 70.000 TL'lik bir FAST işlemi gerçekleştiriliyor. Benim bilgim dahilinde olmadan, bu duruma istinaden karşı tarafta herhangi bir iletişime geçeceğimiz iletişim kanalları ile alakalı sağlıklı bilgi ve geri dönüş alamıyorum.
Firmanın telefon numaralarına da kesinlikle ulaşım sağlanamıyor. Şirket, paravan şirket gibi muhtemelen bahis firmaları ile de iş birliği içerisindeler.

09 Aralık 2024 13:47 (Şikayetten 3 saat sonra)
09 Aralık 2024 14:07

Merhabalar tarafınıza kendi şirket bilgilerinizle beyan edilen tutarın yansıması ile alakalı olarak Papara şirketi ile görüşmeyi sağladım şirketin beyan ettiği duruma hisselerden şirket akıllı cihaz onayından gönderimi sağlandığını bana beyan etti fakat buradaki durum ondan ibaret değil burada tutar sizin müşterinizin hesabına geçti ben bunu adli makamlara şikayet ettiğimde müşterinizin bilgilerini paylaşabilir misiniz

09 Aralık 2024 14:07

Ayrıca şirketiniz araştırdım neticeler sonucunda bahis firmalarında kullanılan bir şirket olarak gözükmektedir bilginize bununla alakalı da elimde somut belgeler mevcuttur

09 Aralık 2024 14:08

Burada tarafıma vermiş cevabınıza istinaden yapmış olduğunuz sorun şundan ibarettir burada gayri resmi olarak benim parama el koyan müşterinizi savunuyorsunuz müşterinizden o zaman 70.000 liralık tutara istinaden belge isteyebilir misiniz herhangi bir ticaret yapılmadığı için belge isteyebilir misiniz

09 Aralık 2024 17:27

Merhaba, KVKK gereği müşteri bilgileri paylaşılmamakta olup, adli makamlarca tarafımızdan talep edilmesini rica ederiz. Saygılarımızla, IQ Money.

Yorumlar (10)

Merve
Merve

Saffet bey merhaba biz de IQ Money aracılığıyla mağdur edildik. Bir çözüm alabildiniz mi acaba? Bir de edindiğiniz belgeleri bize de iletebilir misiniz?

Burhan
Burhan

Arkadaşlar bende de durum aynı idi izlediğim yolu izleyin ancak i şekilde alırsınız tüm dilekçe örnekleri deliller elimde mevcut [email protected]

Ahmet
Ahmet

Saffet bey sizinle nasıl iletişime geçebilirim

Buyurun Ahmet bey

Arif
Arif

Şu an benimde aynı Play başıma geldi 40bin tl bir çözüm bulabildiniz mi

Saffet

Hiçbir çözüm bulunmadı ayrıca para hesabımızda kapattılar suç duyurusunda bulunacağım durumla alakalı tutarın gittiği banka hesabını mesul yutuyorlarmış adli merciler sonrasında da aracı kurumlarla alakalıda soruşturma açılabiliyormuş

İbrahim
İbrahim

Bir sonuca ulastinizmi benimde dun 100 binimi aldılar Papara'dan

Selçuk

Saffet bey herhangi bir sonuca ulaştınız mı...

Eren
Eren

Usta benim başıma da böyle bir şey geldi çözüm bulabildin mi ne tür yollara başvuracağız, Papara'yı arıyorum bizlik bir şey değil diyor

Saffet

Dostum böyle firmaların hepsi bahis firmalarının aracı paravan şirketleri bu da onlardan biri ben de zaten dekontlar mevcut ben buldum bahis şirketleri ile alakalı çalıştıklarına dair

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 21:01
Papara Hesabımdan Bilgim Dışında Yapılan Büyük Para Transferi
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
07 Aralık 2024 22:36