WhatsApp Hatası İphone Kullanımını Engelliyor

Vedat
09 Ekim 2024 18:07

İPhone 14 Pro max kullanıcısıyım. Telefonum en güncel versiyonunda. WhatsApp'a yukarıdan mesaj geldiğinde ani tıkladığımda “WhatsApp başlatılamadı, lütfen telefonu kapatıp tekrar açın” uyarısı alıyorum. Telefonu kapatıp açana kadar WhatsApp'a girdiğimde beni atıyor. 4-5 saniyede. Bu andan itibaren iPhone haritalarda klavye çalışmıyor, GPS çalışmıyor. App Store ya da safariye girdiğimde klavye ekranı gelmiyor. Taa ki telefonu kapatıp açıncaya kadar bazen günde 5-6 kere bile oluyor. Telefonu sıfırladım düzelmedi. Apple destek ile görüştüm ve sorunun WhatsApp kaynaklı olduğu bildirildi. Tekrardan kurulum yaptım. En güncel versiyonunda. Çünkü telefonumda herhangi bir hata yok. Sadece WhatsApp kullanırken günde 4-5 kez oluyor. Whatsapın bütün verilerini silip, komple kaldırdım düzelmedi. Sorun WhatsApp ile alakalıymış. Sorunumun çözülmesini diliyorum. Elimde bir ekran kaydı var. WhatsApp hatasıyla başlayan hatalar alıyorum. Ekran kaydı atıyorum. Lütfen sorunumu çözüm. Bu uygulama artık telefonuma da zarar veriyor.

Ayşe
Ayşe

Çözüm bulann?

Çözüm bulabildiniz mi?

Seher sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Hatası İPhone'u Kullanılamaz Hale Getiriyor

11 Kasım 2024 22:18
WhatsApp Hatası İPhone'u Kullanılamaz Hale Getiriyor

WhatsApp Hatası İphone 15 Plus Kullanımını Zorlaştırıyor

İlknur
03 Aralık 2024 12:17
WhatsApp Hatası İphone 15 Plus Kullanımını Zorlaştırıyor
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

iPhone WhatsApp Başlatılamadı, Meta Uygulaması

Ömer