iPhone Apple WhatsApp Çalışmıyor 5 -10 Saniyede Donuyor

30 Mayıs 2023 13:02

İPhone 14 Pro max kullanıyorum yaklaşık 15 gündür WhatsApp'ı kullanamıyorum uygulamaya girdiğimde 5-10 saniye içerisinde donuyor. Nasıl olur da 15 gündür bu durumu çözemezler anlam veremiyorum acil çözüm bekliyorum en kısa sürede Android'e geçeceğim.

profile profile profile
30 Mayıs 2023 12:49

Gördüğüm kadarıyla bir çok kişi bu sıkıntıyı yaşıyor Web'de bununla ilgili şikayetler var Apple Store da WhatsApp uygulamasında yorumlar kısmında yüzlerce şikayet var zaten WhatsApp'a hiçbir şekilde ulaşamıyoruz Apple nasıl olur da bu duruma müdahale etmez ben anlamıyorum. Düzelmeyecekse en kısa sürede Android'e geçeceğim işimizden gücümüzden olduk bu ne saçmalıktır

Yorumlar (6)

Ezgin
Ezgin

14 Pro kullanıyorum WhatsApp geç kendine geliyor. Telefonda mı sıkıntı var dedim ama sadece WhatsApp da bunu yaşar oldum. Güncelleme geldi ama fayda etmedi gene aynı. Nasıl çözemediler anlamadım

İPhone XS max kullanıcısıyım WhatsApp ilk 19-15sn yavaşlama sorununu ben de yaşıyorum. Çok can sıkıcı bir durum bu sorun hemen çözülmeli. İPhone markasına böyle bir sorun yakışmıyor

Furkan
Furkan

Bugün de benim 14 Pro max de başladı. İlk önce korktum cihazda mı bir şey var diye. Ama diğer hiçbir uygulamada sıkıntı yok bir tek WhatsApp da var. Siz çözebildiniz mi?

Emrecan

Benim 4 gün önce düzeldi tekrar bozuldu bikaçkez şimdi 2 gündür düzgün bir şekilde çalışıyor ama anlamadım. Hatta ilk düzelmesi nası oldu ona da şaşkınım çünkü ne telefonda ne de WhatsApp'a güncelleme gelmeden düzeldi. Ben de şimdilik bir problem yok

Çetin
Çetin

1 haftadır ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözebilen oldu mu acaba?

Halil
Halil

Aynı sorun bende de var WhatsApp a 5 dakika kadar bir süre ile bağlanabiliyorum sadece bunun çözümü nedir acaba

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

iPhone WhatsApp Başlatılamadı, Meta Uygulaması

Ömer
11 Ağustos 2023 11:59
iPhone WhatsApp Başlatılamadı, Meta Uygulaması
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15te Uygulamalar Sürekli Donuyor Ve Çözülemeyen Hatalar Yaşıyorum

Ceyda
20 Temmuz 2025 20:48
iphone-15te-uygulamalar-surekli-donuyor-ve-cozulemeyen-hatalar-yasiyorum-1.jpg
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

iPhone WhatsApp Durumda Resim Paylaşınca Donuyor

Yunus