iPhone 15 Pro Ön Kamerası Kötü!

Gülcan
02 Ekim 2023 08:58

iPhone 15 Pro aldım fakat ön kamerası dehşet kötü. Ön kamerada gördüğümle fotoğraflarda gözüken asla aynı değil. Kalite düşürdüğü yetmiyormuş gibi bir de fotoğrafları karartıyor. Bu sorun nasıl gider ayarlardan düzeltmek için her şeyi yaptım ama ayarlarla alakası yok güncelleme gelmesi lazım acil.

profile profile profile

Yorumlar (14)

Hatice
Hatice

Merhaba düzelme oldu mu?

Serkan
Serkan

15 Pro kullanıyorum bende aynı sorun var yazılım ile düzelir dediler düzelmedi ben şöyle çözüm buldum ön kamerada ses kısma tuşlarına basılı tutunca seri çekim yapıyor o zaman resmi garip bir şekilde bozmuyo dene istersen sende bir ama yinede güncelleme lazım acil

Ömer
Ömer

Aynı problem bende de var gerçekten telefondan soğudum. 13 Pro max ile çekindiğim fotoğraflarla alakası yok. İnşallah bir çözüm gelir yoksa böyle kullanılacak gibi değil

İrem
İrem

Bende de iPhone 15 var birebir aynı sorunu yaşıyorum müşteri hizmetlerini de aradım bir çözüm yok acilen bir çare bulmalılar çok kötü çekiyor

Alp

Benim de aynı şekilde 13 Pro max var eşimde daha güzel çekiyor. Çektikten sonra kararıyor yüzüm çok kötü çekiyor umarım güncelleme gelir.

Alp

Bende 15 Pro max aldım daha önce kullandığım 13 pm ile çektiğim fotoğraflar daha gerçekçi. Hem ön hem arka kamerası sınıfta kaldı. Ön kamera karartıyor ana kamerası da sarımsı çekiyor video ve fotoğrafları. Sevemedim. Gerçek renkleri yansıtmıyor. Ekranda gerçek beyaz rengini vermiyor.

Güven
Güven

Kardeşim aynısı bende de var çözüm bulabildin mi ben 2 gün önce aldım telefonu

Emel
Emel

Aynısı bende de var cidden aşırı canım sıkıldı telefonu eline alasım gelmiyor ya ben en çok fotoğraf için aldım telefonu eski telefonum xr dı o daha güzel çekiyor bunun hem ön hem de arka kamerası tatmin etmedi 14 proda da böyle bir sorun varmış meğer zannetmiyorum düzeltileceğini

Sorun çözüldü mü acaba

Yavuz
Yavuz

Ben de iPhone 15 kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. İPhone 11 kamerası daha iyi geliyor gözüme

Senanur
Senanur

Aynı sorunu bende iPhone 15 te yaşıyorum ayrıca hızlı şarjım bitiyor alalı tam 21 gün oldu tam tamına 27 defa koymuşum öyle ki cep telefonunu fazla bile kullanmıyorum. Sorun güncelleme ile çözülecek dedi aldığım yer halen bir ses seda yok.

Ecem
Ecem

Aynı sorun bende de var maalesef oldukça can sıkıcı o kadar para verdik böyle olunca insanın morali bozuluyor

Mert
Mert

Aynı problem bende de var. Instagram'dan çekince problem yok ama Apple'in kamera uygulamasından çektiğimde fotograf çok kotu çıkıyor. Çözümü yabancı mecralarda arattim. Fakat, bilgi verici bir şeye ulaşamadım. Umarım update ile giderilir en kısa zamanda.

Sorun çözüldü mü acaba

Halis sonuçtan hiç memnun değil

Halis
28 Şubat 2024 22:20