Yunus
19 Temmuz 2024 15:38

Merhabalar. Instagram'da butik mediha diye sayfada iPhone 14 promax çekilişi vardı katıldım ve ertesi gün kazandınız diye mesaj ve kod geldi... Mars teknoloji diye bir sayfanın linki vardı kodu girdim canlı desteğe bağladı benden 394 TL sigorta ve kargo parası istediler gönderdim sonra IMEI parası istediler reddettim ve icra göndereceğiz diye bir sürü tehdit savurdular parayı gönderdiğim kişi H****** diye biri. Adıma düzenlenen hiçbir fatura ve icralık işlemi kabul etmiyorum. Giden 394 TL param oldu şikayetçiyim bende bunlardan. Instagram sayfasınada ulaşamıyorum hesabı silmişler Allah'ından bulsunlar

Yorumlar (5)

Baran
Baran

Geldi mi icra?

Moda_perisi_butik hesabının yaptığı iPhone 14 Pro max telefon çekilişini kazandım ama benden 394 TL kargo ücreti talep ettiler, onu ödedim ardından hediye edilen bir şey'den kargo parası istenilmesi bana saçma geldi ama kişisel bilgilerimide girdim ve mağdurum. Kargo ücretimin iade edilmesini istiyorum, ayrıca bana karşı açılabilecek her türlü davayı ve edilecek tehditleri kabul etmiyorum.

Arzu
Arzu

Merhaba adınıza herhangi bir işlem yapıldımı? Benimde boşluğuma geldi yaptım bir saçmalık :(

Sedat
Sedat

Hocam herhangi Bir icra geldi mi çünkü benimde başıma geldi

Bahar
Bahar

Merhaba bir sorun oldu mu benimde başıma geldi

Asena
12 Ekim 2024 15:30