Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 01:40

26.03.2023 tarihinde Apple Store Bağdat Caddesi şubesinden satın aldığım iPhone 14 model telefonum 3 ay geçmeden kamerası aniden bozulmuştur. Apple online destek ile iletişime geçtim, testler yapıldı, güncellemeler yapıldı sorun anlaşılmadı ve çözülmedi. Teknik servise yönlendirildim, İzmit Troy servisine telefonumu bıraktım değişim talebimi ilettim. Servis kameradaki kusuru kabul etti, 6 ay içinde oluşan bu tarz problemler için değişim hakkımın olduğunu ve Apple store ile görüşmem gerektiğini ilettiler. 30.06.2023 tarihinde Bağdat Caddesi Apple store a gittim, kameradaki sorun kabul edildi fakat yalnızca ayıplı ürünü onarabileceklerini, değişim hakkımın olmadığını söyletip talebimi reddettiler. Gerekli yasal süreç için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. 6 ay içerisinde bu tarz kusuru bulunan ürünlerin, sarın alındığı günden itibaren ayıplı mal olarak değerlendirilmesine istinaden, tüketici olarak değişim talebimin gerçekleştirilmesini istiyorum.

Ezgi
Ezgi
08 Nisan 2024 09:38

Hakem Heyeti kararı sonucunda haklı bulundum ve firmanın ayıpsız yeni ürün ile değişim yapması gerektiğine karar verildi. Firma bana swap cihaz vermeyi teklif etti, kabul etmedim. Firmanın böyle bir değişim prosedürü olmadığını öğrendim Aylar süren mücadele sonucunda, ücret iadesi yapıldı, aynı fiyattan ve yeni bir ürün satın aldım.

Zehra
Zehra

Şu an son durum ne aynı model telefonumu troya götürdüm kameram 11 kamerası hatta ucuz bir telefon kamerası gibi çekiyor ve kasıyordu önce online test yapıldı ama bulunamadı şu an hata bulunamayacak ya da gereken yapılmayacak diye korkuyorum siz ne kadar sürede teslim aldınız ve size ne dendi size de geçmiş olsun

Nejat sonuçtan hiç memnun değil

Nejat
26 Temmuz 2023 19:29
Para İstediklerine Rağmen iPhone Telefonuma Apple Destek Olmadı

İphone 13 Onarım Sonrası Sorunlar Ve Garanti Karmaşası

Fadime
14 Şubat 2025 12:09
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
05 Kasım 2024 22:30
iPhone 15'te Tehlikeli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!
iPhone 15'te Tehlikeli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!