İPhone 11 Bozulması

Merve
23 Eylül 2024 03:53

İPhone 11 kullanıyordum bir sene önce telefonumu düşürdüm ekran koruyucusunda çizikler varken telefon ekranı paramparça oldu. İPhone telefonlara tonlarca para verdikten sonra ekran koruyucudan bile daha kalitesiz çıkması bir yana ikinci şokumu bir sene sonra şarjım bitti ve telefonum kapandı. Şarja taktığımda ise sürekli açılırken çıkan Apple işareti çıkıp kapanıyor. Kalitesiyle ünlenip insanlardan tonlarca para alıp üstüne mağdur ediyorsunuz.

14 Ekim 2024 04:02

İPhone 11 kullanıyordum. Şarjı bitti kapandı ve telefonum tekrar açılmadı açılırken çıkan Apple işareti sürekli kendini tekrarlıyordu yazılımsal bir sıkıntı oluşmuştu. Telefonumu garantiye gönderdim 14 gün sonunda iPhone bul özelliğinden kaynaklı hiçbir işlem yapılmadan geri gönderdiklerini bildirdiler. Üstelik bu süreçte bunu kapatmam gerektiği bilgisi de verilmedi. Hiçbir dönüş ve bilgilendirme sağlamadan tam 14 gün boyunca zaman kaybettim Apple destek ile görüştüğümde ise işlem başlatıldığı için durduramadıklarını söylediler telefonum gelip tekrar desteğe göndermem gerekiyormuş bu süreçte yedek bir telefonum olmadığı için çok zorlandım üstelik boşuna bekletildim resmen iletişim sağlamadan geri göndermişler Apple gibi bir firmaya bu acemiliği hiç yakıştıramadım. İnsanlar bu kadar para verirken doğru düzgün teknik destek bile alamamak çok garip gerçekten.

12 Haziran 2024 15:55
Apple İPhone 11 Garanti
Buğrahan sonuçtan hiç memnun değil

Buğrahan
14 Eylül 2023 11:42