27 Haziran 2023 17:58

25 Haziran günü İzmit'ten pişmaniye aldım. 460 TL ödedik. SKT'si ve üretim tarihi normal olmasına rağmen, maalesef pişmaniye taş gibiydi.

Bir paketini de hediye almıştım, çok ayıp oldu. Aldığımız insanlara da akşam dönüş yolunda aldık. Sabah açtığımızda bayat ve sert pişmaniyelerle karşılaştık.

03 Temmuz 2023 11:45 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba efendim, müşteri memnuniyeti adına bu üzücü durumu çözümlemek isteriz. Sizden ricam 0533 380 22 85 WhatsApp üzerinden bize yazmanız. Detaylı görüştükten sonra hem satış noktamızı uyaralım, hem de size özür ürünü gönderelim efendim. Anlayışınız için teşekkürler.

10 Temmuz 2023 14:08

14 Eylül 2023 11:53

Tc Huriser sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 16:17

17 Kasım 2023 22:34
Erkan sonuçtan çok memnun

03 Temmuz 2024 15:17
"Kendileri problemli ürünü telafi ettiler. Nazik davranışlarından ötürü çok teşekkür ederim."