Mert sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Ödeme Doğrulama Sorunu

14 Ağustos 2024 00:29

Instagram bize ulaşın kısmından kimse cevap vermiyor ulaşamıyorum. Sorunumda şu ki reklam ödemenizi yapmanız gerekmektedir diyor ancak kart bilgilerini kaydedip ödeme çekmiyor. Tekrar ödeme sayfasına atıyor kart bilgileri istiyor sürekli bazen de kart doğrulama istiyor ancak doğrulama ekranı bembeyaz olup donup kalıyor. Lütfen bir an önce çözüm.

Yorumlar (12)

Ekin
Ekin

Ben de aynı sorunu yaşıyorum günlerdir sorun bildirip mail atıyorum ama çözülmedi.

Furkan

Bir ara düzeltmişti mert hocam belki yine düzelir Instagram'in hatası bu durum sanırım bizlik bir şey yok

Furkan

Mert hocam bir ara düzelmişti şimdi yine ben aynı sorunu alıyorum sizde de aynı mı şu an

Evet aynı devam ediyor

Tankut
Tankut

Bende de aynı durum var

Taner
Taner

Bende aynı sorundan muzdaribim. Hesabın doğrulandı dedikten sonra bembeyaz bir ekran geliyor ve bir sonuca kavuşmuyor öylece kalıyor.

Burçak
Burçak

Bende de aynı sorun var ne yapacağımı bilemiyorum sorun bildiriyorum ama hala düzelmedi. Takı sayfası açtım sayfayı büyütemiyorum bu yüzden

Furkan

Çözebilirsen bilgi verir misin hocam

Furkan

Instagram'la alakalı bir durum sanırım hocam daha önce yoktu çünkü bir anda oldu bembeyaz ekran geliyor doğrulamıyor kartı

Huzeyfe
Huzeyfe

Aynı durum bende de var her zaman ödeme yaptığım kart ödeme basarisiz diyor başka kart tanımladığımda doğrula diyor sonra bembeyaz ekran kalıyor doğrulama yapmıyor lütfen acil destek verilsin

Furkan

Sorun çözüldü mü üstad bende de aynı sorun var şu an

Mert

Maalesef çözülmedi hala aynı durumdayım. Bir arkadaşımda da aynı durum var şu an

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Reklam Ödemesi
Reklam Sorunu

21 Eylül 2024 21:41

Instagram Reklam Ödemesi Yapılamıyor: Hata Mesajı ve Destek Eksikliği İşlerimi Aksatıyor

12 Eylül 2025 15:45
instagram-reklam-odemesi-yapilamiyor-hata-mesaji-ve-destek-eksikligi-islerimi-aksatiyor-2.jpg
instagram-reklam-odemesi-yapilamiyor-hata-mesaji-ve-destek-eksikligi-islerimi-aksatiyor-1.jpg
Onur sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 14:14
Instagram Kategorileri