Öznur sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 18:00

İnna butik'ten sezon indiriminde bir Loafer ayakkabı aldım. Havalar ısındığı için 2 aydır kullanmaya başladım fakat farklı ayakkabılar da kullandığım için haftada bir giymişimdir. Ayakkabının tabanları yırtıldı. Ben de müşteri hizmetleri ile görüşüp bilgi aldım. Onlar da ürünü onlara göndermemi ve tamir edeceklerini söyledi. İade ve değişim hakkım yokmuş, tamir etmeleri mümkünmüş.

Gidiş geliş kargo bana aitmiş. İade ve değişim hakkımın olmamasını bir nebze anladım ama kargoyu benim ödemem beni şaşırttı. Daha sonra isterseniz siz herhangi bir ayakkabıcıda yaptırabilirsiniz dediler. Ben de neyse dedim, boş ver dedim içimden.

Sonra Şikayetvar'a baktım, bu şekilde birçok kişi aynı hatayla karşılaşmış, aynı sorunla hepsinin tabanı yırtılmış. Birebir aynı ayakkabıyı alanda da bu tarz farklı bir ayakkabı alanda da aynı sorun oluşmuş. Buradan anlıyorum ki bu benimle ilgili değil, yani ben özensiz veya dikkatsiz kullanmadım. Bunların ürünleri bu kalitede. Bir daha asla alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Gerçekten hiç hoş değil, hiç kaliteli de değil.

04 Ekim 2023 17:18
İnna Butik Çalışanların Kaba, İlgisiz
Seyma sonuçtan hiç memnun değil

Nilufarr Ayakkabı Marka Pişmanlıktır!

19 Ocak 2024 13:17
Serap sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 22:13
İnna Butik Pendik Ayakkabı Mağazası
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

İki Günde Dağılan Ayakkabı Ve İlgisiz Mağaza

16 Ocak 2025 09:59