Serap sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 22:13

İnna Pendik ayakkabı mağazası. Yıllardır Pendik İnna Ayakkabı mağazasından her sezon en az 3 çift ayakkabı alan biri olarak ilk defa bir ayakkabısında sorun yaşadım ve mağazaya götürdüm. 1 ay önce aldığımı ve 10-15 defa giydiğimi, ilk defa böyle bir sorunla karşılaştığımı söyledim. Mağaza çalışanı bunun geçen sezon olduğunu, bu ayakkabının 4 defa giyilmediğini ve beni suçladı. Beyefendi, ben 4 defa giydim demedim, üstelik bu ayakkabıyı bir ay önce aldım diyorum, siz beni yalancılıkla suçluyorsunuz dediğimde çirkin bir üslupla devam etti. Mağazanın sahibiyle iletişim kurmak istediğimi söylediğimde buranın yetkilisi benim diyerek diğer çalışanlara baskı yaptı ve beni en az 15 müşterinin içerisinde küçük düşürdü. Ben ve arkadaşlarım uzun yıllardır mağazanın müşterisi olarak böyle bir durumla karşılaşmış olmak çok üzdü ve bir daha bu mağazadan alışveriş yapmama kararı aldık. Bir günüm bu üslubu bozuk insan yüzünden kötü geçti. İnna'nın kurumsal bir firma olduğunu düşünüyordum fakat böyle bir çalışanı barındırarak, çalışan elemanı yanlış seçerek ne kadar yanlış yaptığını da görmüş olduk. 1100 liralık ayakkabı sorun değil, onlar beni ve arkadaşlarımı kaybederek binlerce lirayı kaybettiler, farkında değiller. Bundan gözümde çalışanlarını kalifiye eleman seçemeyen basit bir ayakkabıcı dükkanı olarak hafızamda yer etmiş bulunmaktadır. Pendik 19 Mayıs Caddesi'indeki İnna mağazasından kesinlikle bir daha asla alışveriş yapmam. Ürünlerinin arkasında durmayı bırakın, çalışanları da size iftira atmaktan çekinmiyor.

04 Ekim 2023 17:18
İnna Butik Çalışanların Kaba, İlgisiz
Emine sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2025 09:36

06 Eylül 2023 23:18
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 18:00