İndeed İş İlanı

İrem
30 Ocak 2024 14:39

İnternet üzerinden indeed sitesinden a*** iş ilanına başvuru yaptım. Daha sonra 0506 ***** 28 numaralı telefondan WhatsApp üzerinden mesaj aldım: 'a***t'a yaptığınız başvuruya istinaden dönüş sağlıyorum' adı altında bana bir form gönderildi. Formun linki şu şekildeydi: 'https:/ /respondto. Forms. App/ey*****/yeni-is-başvuru-formu'. Formu doldurdum ve formda kişisel bilgilerim; adım, soyadım, ikametgah adresim, telefon numaram, Gmail adresim, sertifika bilgilerim, özgeçmiş bilgilerim, IBAN numaram alındı.
Bu tarihten itibaren, kimlik bilgilerimle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam ve rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemden hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmediğimi belirtmek isterim. İsim, soy isim, adres, telefon veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, Papara hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Açılmış veya açılacak kredi başvurusu, senet, çek, kimlik, para, şirket açma ve benzeri gibi olaylarla benim bilgim dışında ilgili olmadığımı, herhangi bir onayımın olmadığını belirtmek isterim. Bu şikayet yazısı bir delildir.
Bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim. Bu durumda iş ilan sayfası suçludur. Bu tarihten öncesi ve sonrası, 18/01/2024 tarihinde, ıslak imzam olmadan yapılan hiçbir başvuru asıl değildir. Üzerime açılacak suç ifadesi içeren tüm işlemlerden sorumlu değilim. Kişisel bilgilerimin üçüncü şahıslarca paylaşılmasına izin vermemekteyim ve gereğinin yapılmasını talep ederim.

Indeed Üzerinden İş Başvuru Yaptım Bilgilerim Alındı

Hazal