- Ana Sayfa
- işteyim.com
işteyim.com
"Faruk Bey'e hızlı çözümü ve ücret iadesi için teşekkür ederim."
"İşteyim.com ekibine çok teşekkür ederim kısa sürede sorunu çözdükleri için"
"Müşteri hizmetleri Hakan beye teşekkür ederim. Konuyla ilgili aydınlatıldım çözüm yolu bulduk teşekkürler."
"Şikayetimle ilgilenip, sorunumuzu kısa sürede çözen işteyim.com yetkililerine teşekkür ederim. Gösterdiğiniz ilgi ve profesyonellik için minnettarım. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz değer ve hızlı çözüm süreciniz için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim."
"Teşekkür"
"Geri dönüşünüz için teşekkürler."
"Sorunla ilgili problemi çözmeme yardımcı olan çağrı merkezi müşteri temsilcisine teşekkür ederim."
"Teşekkür ederiz"
"Sorunum çözüldü teşekkürler ☺️"
"Danke. İch bin zudrieden."
"Hemen yardımcı oldular çok teşekkürler"
"Sorun çözüldü, teşekkür ederim."
"Faruk bey'e ilgilerinden ve bilgilendirmelerinden ötürü çok teşekkür ederim çok kısa sürede dönüş sağladı çok teşekkür ederim"
"Verdiğim iletişim bilgilerinden çok yoğun bir şekilde ulaşmaya çalışmışlar, en sonunda Faruk Bey ile iletişim sağladık ve sorunumla ilgilenip çözüm sundular. Kendilerine teşekkür ediyorum."
"Faruk beyin Hemen araması ve çok hızlı geri dönüş yaparak Samimi Sohbeti ve Anlayışla karşılayarak İşteyim.com'un Arka plan bizim göremediğimiz ama bize faydası olabilecek işleyişten bahsetmesi ve istersek iadeyi hemen yapabileceklerinide söylemelerine rağmen ben kendim biraz fevri davrandığımın farkına vararak üyelik iptalimden kendi isteğimle vazgeçtim. ( birazda mahcup oldum ) kendilerine bu süreçte kolaylıklar dileyerek emeklerine Teşekkür Etmek istiyorum. Saygılarımla Kolay Gelsin"
"Firma bana ulaştı hemen paramı iade ettiler, kendilerine çok teşekkür ederim"
"Teşekkürler"
"İlginiz için çok teşekkür ederim."