indeed Fedex Evden Çalışma İş İlanı

06 Mayıs 2024 14:20

İndeed iş ilanı sitesinden 5 Mayıs 2024 tarihinde evden çalışma şeklinde işlem gören bir iş ilanına başvurdum (Fedex Kargo). Başvuru yaparken isim, soy isim, telefon numarası, adres ve CV bilgilerim istendi. Özel bilgilerimi paylaştığım için endişe duyuyorum ve Jooble uygulamasına güvenerek bilgilerimi paylaştım. Adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi kartı, alım-satım, kimlik, sanal para, şirket borçlarından haberim yoktur. Kredi hesabı, hesap ya da tapu, arsa, iş yeri, çek, senet ve yasadışı herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Bu şikayet dilekçesi ile kendimi güvene almak ve başıma gelebilecek olası sıkıntılardan korunmak amacıyla resmi olarak bilgilendirme yapmaktayım. Adıma yapılacak herhangi bir işlemden benim ıslak imzam olmadan yapılmış olmasını kabul etmiyor ve sorumluluk almıyorum. İlgili makamların gereğini yapmasını talep ediyorum. Vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yasadışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi ifade etmek isterim. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyorum.

06 Mayıs 2024 15:18

3000 TL ödeme yapmayı kabul etmediğim için böyle bir mesaj aldım

Esra
Esra

Sonuç ne oldu

Aylin
Aylin

Benden den 550 TL istediler

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 12:47

indeed Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Konusunda Endişelerim Var