İncehesap.com Sahte Ürün Göndermiş

İnce Hesap'tan almış olduğum Xbox gamepad sahte çıktı normalde orijinal yazıyordu ama değilmiş. Sorunlu çıktığı için Microsoft'a göndermiştik ve Microsoft bize ürünün sahte olduğunu söyledi oradan anladık zaten gönderdikleri üründede litre tuşunda temassızlık vardı

11 Haziran 2024 09:32 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sonuçlanacaktır. Bu süreç içinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza telefon veya mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, İncehesap.com

Garantiye Gönderilen Xbox Kontrolcüm Orijinal Olmadığı Gerekçesiyle Servis Dışı Bırakıldı

"İncehesap, ürünü geri göndermemi istemişti. Onlar da distribütöre gönderdiler. Bugün Microsoft ürünü sorun giderilmiş şekilde gönderdi. Teşekkürler"

1 Destek2 Yorum

Gamepower Klavyede Kullanılmış Ürün Şoku

İnce Hesap'tan aldığım Gamepower Gasket Pro RGB Red Switch mekanik klavye, kullanılmış ürünü sıfır paketleyip gönderilmi...

İnce Hesap' Kusurlu Ürün Sorunu

İnce Hesap'tan mouse aldım fakat ürün durduk yere bozuktu ve garanti süresi içerisinde. Teknik servise gönderdim ve arız...

İncehesap Pişmanlıktır. Garanti Değişimi Yapmıyorlar.

"Müşteri hizmetlerindeki Özge hanıma ayrıca teşekkür ederim. İlgisi alakası sayesinde uzun süren süreci tamamladık. İncehesap.com olarak Özge hanımın kıymetini bilin. Değişim için teşekkürler. Sadece sürecin daha kısa olması için çalışmalar yapılabilir. Sevgiler."

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
İncehesap'tan Aldığım Kasa Çalışmadı

İncehesap'tanAldığım Kasa Çalışmadı

Ayşe
İncehesap Peşin Fiyatına 6 Taksit Yanıltmacası

İncehesap PeşinFiyatına 6 Taksit Yanıltmacası

Alper
İncehesap Eksik Ürün Gönderimi!

İncehesap EksikÜrün Gönderimi!

Hakan
İncehesap Garantiye Gönderdim, Sorunu Çözemediler!

İncehesapGarantiye Gönderdim, Sorunu Çözemediler!

Doğan
İncehesap.com Hüsranı

İncehesap.comHüsranı

Ömer
İncehesap.com Alakasız Gönderim Yapmış!

İncehesap.comAlakasız Gönderim Yapmış!

Recep