İmza Halı Yıkama (Kayseri) Halıları Kirli Getiriyorlar

18 Eylül 2024 15:421.011

Kayseri İmza halı ve koltuk yıkamaya biz yıkattık suya batırıp kurutup getirmişler lekeleri bile duruyor bir de çok yüksek fiyat çıkarıyorlar hiç memnun olmadık defalarca aramalarımıza rağmen telafi etmediler halılarımız mahvoldu!

12 Mayıs 2025 22:37

Video da da görüldüğü gibi halinin üzerinde envai çeşit evcil hayvan gezmekte müşterinin halısı gayet temiz bir şekilde teslim edilmesine rağmen fiyatı pahalı bulduğu için yapılmış bir yorum şikayet var yöneticilerinin her şikayeti ispatı delili olarak buraya koyması lazım

Kayseri Eslem Halı Yıkama: Halılarım Daha Kirli Geldi, Müşteri Memnuniyetsizliği!

15 Haziran 2024 23:241.105

Kayseri Eslem halı yıkama resmen halıyı yıkamamışlar daha çok kirletmişler hiçbir leke çıkmamış halının arkası tamamıyla...

Metropol Halı Yıkama (Kayseri) Personelinin Tavrı!

14 Mayıs 2025 13:471.199

Kayseri'de önceki adı Gözde halı yıkama olan şimdiki adı Metropol halı yıkama fabrikasına 3tane halı verdim. Ben her şey...